Region Västmanland logotyp Region Västmanland logotyp
Utveckla Västmanland
Region Västmanland

Nyheter

Här hittar du nyheter kring det som är aktuellt inom regional utveckling och kulturområdet.

• Dags att våga skryta om Västmanland!

Maria Linder, Regional utvecklingsdirektör på Region Västmanland, berättar i Västmanlands Viktigaste Podd om hur hon vill ändra på Västmanlands anonymitet. "Vi måste marknadsföra oss bättre. Vi måste tala om vad vi kan och är bra på."

• Lärare med elever i ett klassrum

Hur går det för utvecklingen i Västmanland?

Vid den årliga uppföljningskonferensen av det regionala utvecklingsprogrammet (RUP) presenteras en lägesbild av utvecklingen i Västmanland.

• Västmanlands exportföretag levererar

2018 exporterade länets företag varor för 43 miljarder, det är en ökning på lite mer än 1 miljard från året innan. Det är fortfarande främst länets stora företag som svarar för exporten, men antalet exportbolag med 1–9 anställda har ökat mest under förra året.