Tandsköterska till folktandvården Västmanland AB, Fagersta/Norberg

Refnr: 20200547

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Folktandvården Fagersta är en trivsam arbetsplats där det arbetar fem tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor. Vi har även en systerklinik i Norberg och där jobbar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Tillsammans ansvarar vi för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Att arbeta som tandsköterska i Fagersta kommer även innebära att hjälpa till i Norberg. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Som tandsköterska vid Folktandvården Fagersta arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med profylax och egna patienter är det meriterande. Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 4 oktober 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Marika Sundberg