Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kurator till Rehabenheten Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20190451

 

Är du kurator och söker uppdrag där du får arbeta varierat och brett med olika typer av patientgrupper? Vill du arbeta tillsammans i en grupp om fem kuratorer där din egna kompetens kan förstärkas och utvecklas tillsammans med gruppen. Tveka inte att söka, vi ser fram emot att träffa just dig!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Arbetsuppgifter

Som kurator samverkar du i tvärprofessionella team med övriga medarbetare på sjukhusets mottagningar och avdelningar. Dina arbetsuppgifter är psykosocial utrednings- och behandlingsarbete med patienter både individuellt och i team på avdelning och mottagning.

 

Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Köpings sjukhus har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar.

På Rehabenheten arbetar vi ofta i team vilket är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum. Vi är en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö som välkomnar dig till vår arbetsgrupp.

 

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad socionom, gärna med erfarenhet av arbete som kurator inom slutenvården. Det är meriterande om du har steg 1 utbildning i KBT.

Du är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra synsätt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor är bra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är intresserad och drivande vad gäller utveckling av arbetet. Dina idéer och ditt tänk kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2019

 

Kontaktpersoner

Christer Linderborg
Enhetschef
0221-262 12

Kristina Brehmer
Sektionsledare
0221-262 17

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor