Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hjälpmedelskonsulent till Hjälpmedelscentrum

Refnr: 20190453

Är du legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och vill arbeta som Hjälpmedelskonsulent? Till oss på Hjälpmedelscentrum söker vi nu en person till tjänst i vår kundtjänst.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Inom kundtjänst är du ansiktet utåt, ger telefonrådgivning till förskrivare och allmänhet och utför diverse administrativa arbetsuppgifter. Hjälpmedelscentrum har en stor utställningsyta där vi visar hjälpmedel och bostadsanpassningar. I arbetsuppgifterna ingår att ge information till besökare, ta emot studiebesök och ha kontakt med leverantörer.

Som hjälpmedelskonsulent med fysioterapeut-bakgrund arbetar du som konsult till förskrivare, framförallt för områdena förflyttning och medicinska behandlingshjälpmedel, både vuxna och barn. Inom enheten arbetar hjälpmedelskonsulenter även med utprovningar och utbildar förskrivare om hjälpmedel.


Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum är en länstäckande verksamhet som arbetar med inköp, information och konsultation, lagerhållning och service av hjälpmedel för personer med rörelsehinder, kognitiva funktionshinder och kommunikationssvårigheter. Hjälpmedelscentrum ansvarar även för samordning av inkontinenshjälpmedel. Verksamheten är intäktsfinansierad och styrs politiskt av en gemensam nämnd med representanter från regionen och länets tio kommuner.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket med kunskap om rehabilitering/habilitering och hjälpmedel. Tidigare erfarenheter av hjälpmedel inom området förflyttning och medicinska behandlingshjälpmedel är önskvärt. Du har datorvana samt en god flexibilitet och planeringsförmåga. Du tar ansvar, har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och har ett bra kundbemötande. B-körkort och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 23 juni 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Helena Dahlberg
Enhetschef
021-17 58 77
helena.dahlberg@regionvastmanland.se

John Franzén
Fysioterapeuterna
021-17 46 43

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor