Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Köping

Refnr: 20190585

Är du tandhygienist och vill arbeta i ett arbetslag som värderar arbetsglädjen högt och som arbetar för patientens bästa? Vi söker nu en tandhygienist till vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen och mitt i regionen ligger Köping. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Besök gärna https://koping.se/uppleva-och-gora.html för att få information om Köping och vad finns att erbjudas i kommunen.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Folktandvården Köping är en trevlig klinik, här arbetar nio tandläkare, sju tandhygienister och sexton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård.

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

 

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist är ett krav. Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 27 september 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Patrik Isaksson
Klinikchef
0221-264 00
patrik.isaksson@regionvastmanland.se

Ann-Charlotte Halldén
Övertandsköterska
0221-26400

Pia Abrahamsson
SRAT
021-17 41 20
pia.abrahamsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor