Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Köping

Refnr: 20190585

Är du tandhygienist och vill arbeta i ett arbetslag som värderar arbetsglädjen högt och som arbetar för patientens bästa? Vi söker nu en tandhygienist till vårt team!

Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen och mitt i regionen ligger Köping. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Besök gärna https://koping.se/uppleva-och-gora.html för att få information om Köping och vad finns att erbjudas i kommunen.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Folktandvården Köping är en trevlig klinik, här arbetar nio tandläkare, sju tandhygienister och sexton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård.

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Legitimerad tandhygienist är ett krav. Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tillsvidareanställning heltid, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 27 september 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Patrik Isaksson
Klinikchef