Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

ST-läkare till Kvinnokliniken

Refnr: 20210149

Vi söker en ST-läkare till Kvinnokliniken i Västerås. Hos oss erbjuds du en bred specialitet och ett utmanande arbete med stor omväxling. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om Arbetsplatsen/Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss erbjuds du en bred specialitet inom obstetrik och gynekologi, där du möter kvinnor i alla åldrar. Du välkomnas till en arbetsplats med ett öppet klimat och kompetenta kollegor. Du kommer ha omväxlande arbetsuppgifter med mottagning, avdelningsarbete, förlossning och operation. Arbetet innefattar mycket ansvar och stöd ges i en god balans. Du kommer även att vara delaktig i klinikens verksamhets- och kvalitetsutveckling.

ST inom obstetrik och gynekologi är en utbildningstjänst under handledning. Klinisk tjänstgöring varvas med kurser och andra teoretiska moment för att kunna nå målet att bli specialist. Under din ST kommer du tillsammans med ST-studierektor och din huvudhandledare att lägga upp en genomtänkt plan för kurser och klinisk tjänstgöring. Din huvudhandledare följer dig under hela utbildningen och arbetar tillsammans med ST-studierektor för att du ska ha förutsättningar att nå målen. I arbetsuppgifterna ingår jourtjänstgöring och att handleda AT-läkare, BT-läkare och läkarkandidater.

Kvinnokliniken bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns specialistmödravård, antenatal- och förlossningsvård, BB-vård samt amnings- och BB-återbesöksmottagning. Kliniken har mottagningsverksamhet och kirurgisk verksamhet både i Västerås och Köping. Klinikens gynekologiska vårdavdelning i Västerås är inriktad mot benigna sjukdomar såväl som maligna sjukdomar med onkologisk vård. Det finns också en dagavdelning för både medicinsk och onkologisk verksamhet. Kliniken har drygt 200 medarbetare varav ett 30-tal läkare.

Så här beskriver Elin Hill underläkare ST, sitt arbete "Det är roligt att arbeta på kvinnokliniken i Västerås. Arbetsuppgifterna är varierade och kollegorna trevliga och hjälpsamma. Det är ett utmanande och ibland svårt arbete, men jag lär mig nya saker varje dag, får gott stöd och upplever att man anstränger sig för att jag ska lära mig och bli självgående".


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med bakgrund motsvarande svensk AT-tjänstgöring. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet på kvinnoklinik likaså ser vi det som positivt om du har forskningserfarenhet och ett intresse av forskning. 

Vi söker dig som har hög personlig mognad, som är trygg och stabil i din yrkesroll.  Du är självgående och professionell i ditt arbete och har en värdegrund där humanistisk människosyn genomsyrar ditt arbete. Gynekologi/Obstetrik är en specialitet med jourtjänstgöring och urakuta situationer kan uppstå där snabba beslut måste fattas. Det är viktigt med en god förmåga att kunna agera under hög press och ha ett gott kliniskt omdöme. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du leder och handleder andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 14 mars 2021.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jesus Gonzalez Asensio
Studierektor
021-17 30 00 (vxl)
Cecilia Ranhem
ST-chef
070 6149196
Joanna Bergh
Läkarföreningen
021-17 51 40

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor