Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till Ambulanssjukvården Västmanland

Refnr: 20190339

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
 

Som del av besättning inom ambulanssjukvården Västmanland får du jobba med en patientbredd utöver det vanliga och du arbetar i nära samarbete med ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska. I uppdraget ingår att utföra alla uppdrag som förekommer inom ambulanssjukvården och tjänstgöring sker dygnet runt. Tjänsten innehåller mycket utbildning och under introduktionsåret både körutbildning samt flera konceptutbildningar. Vi söker stimulansmedel för vidareutbildningar och inom kliniken finns goda karriärmöjligheter.

Vi tillämpar individuell schemaläggning och Regionens arbetstidsmodell där viss del nattarbete kan ge en lägsta veckoarbetstid på 30,15 timmar. Vi ser positivt på rotationstjänst inom eller utanför kliniken för de som önskar.


Om arbetsplatsen

Ambulanssjukvården Västmanland ingår, tillsammans med akutmottagningen i Västerås, i akutkliniken. Ambulanssjukvården har cirka 32 000 uppdrag per år. Under ambulanssjukvården ligger även Sjukvårdens larmcentral som besvarar drygt 40 000 112-samtal per år. I Västmanland utgår ambulanserna från fyra orter, Fagersta, Köping, Sala och Västerås.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Individuell prövning av erfarenhet gäller. Det är meriterande om du har erfarenhet av akutsjukvård. För anställningen krävs god körvana, liksom tre års sammanhängande körkortsinnehav. C-körkort är en merit. God fysik förutsätts eftersom tunga lyft förekommer i arbetet. Intyg om simkunnighet på 200 meter ska bifogas ansökan.

Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester. Intervjuer/tester kommer att ske 3 och 4 juni.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning eller vikariat med placering inom ambulanssjukvården. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Fredrik Leek
Områdeschef, Ambulanssjukvården Västmanland
021-17 45 59

Jörgen Olsson
Enhetschef
021-17 63 63

Peter Sjödahl
Vårdförbundet
021-17 34 42

Fredrik Rudstam
Vårdförbundet
021-17 34 42

Faruk Piric
Kommunal
021-17 34 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor