Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB Hallstahammar

Refnr: 20190505

Hallstahammar har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Hallstahammar arbetar idag fem tandläkare, tre tandhygienister och sju tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldre tandvård i moderna lokaler, vi är ett glatt gäng, som har en bra teamkänsla.

Som tandsköterska vid Folktandvården Hallstahammar arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Viktigt att du kan jobba delegerat samt att kunna jobba med egna barnpatienter.

Tandsköterskeexamen.
Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och vara intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Lena Olsson
Klinikchef