Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Primärvårdens dietister

Refnr: 20190818

Vår kollega ska vara föräldraledig och vi söker dig som vill vikariera på en mindre enhet som servar länets mottagningar. Vi är ett gäng glada dietister som välkomnar din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som dietist arbetar du för vårdcentraler i Västmanlands län. Arbetet består av att träffa patienter individuellt och i grupp utifrån gemensamt utarbetade prioriteringar. Du leder och medverkar i utvecklingsarbete, verksamhetsutveckling och planering. Din grundplacering är i Västerås och du hör till Primärvårdens dietister.

Varje vecka är en halvdag avsatt för gemensam utvecklingstid. Vi har mentorskap för dig som nyanställd, oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad. Det löper under ett år, med planerade träffar utifrån ditt behov, där vi diskuterar allt från patientfall till etiska funderingar och det är din agenda som styr samtalet.


Om arbetsplatsen

Primärvårdens dietister hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Från årsskiftet kommer vi att tillhöra Nära Vård under Hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Dietistverksamheten består av nio dietister med gemensam mottagning för patientmöten och administration. Den största delen av arbetstiden sker på den gemensamma mottagningen och 2 dagar/vecka arbetar man på en av länets vårdcentraler. Restid ingår i arbetstiden vid mottagningstid utanför huvudorten.

Vår gemensamma mottagning finns på Källgatan i Västerås med gångavstånd till Centralstationen.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Primärvårdens dietister och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av primärvård. Det är också meriterande om du har erfarenhet av grupputbildning och har pedagogisk kompetens. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och du är duktig på att planera och prioritera i ditt arbete. Du samarbetar väl med andra, samtidigt som du inte har något problem med att driva egna processer. Vi värdesätter högt att du är intresserad av samt medverkar i utvecklingsarbete och uppmuntrar till forskning. Körkort B är ett krav eftersom du kommer att resa i tjänsten även om vi i hög grad använder kommunala kommunikationer.


Anställningsvillkor

Vikariat på ett år med möjlighet till förlängning, heltid, arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 15 december 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Anna Brors Ulvemark
Verksamhetschef
021-17 46 04
Erika Berglund
Enhetschef
021-17 50 47
Jonna Persson
Skyddsombud
021-17 65 87

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Diestist till Medicinmottagningen, Västerås Västerås 2019-11-25
Dietist till Rehabenheten, Köpings sjukhus Köping 2019-11-05

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor