Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Adelsö

Refnr: 20180265

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Vi söker nu en tandsköterska till vårt team.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar.

Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team. I dina arbetsuppgifter ingår assistans, sterilarbete, receptionsarbete och att ha egna patienter. Vi vill att du är positiv till ett delegerat arbetssätt.

 

Om arbetsplatsen 

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Är du en nyfiken och driven tandsköterska som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Som medarbetare hos oss tycker du om att samarbeta, kommunicera och du har ett ödmjukt förhållningssätt.

Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö och vi ser positivt till att arbeta framåt, både med förändring och kvalitet.

Vi på Folktandvården Adelsö arbetar kliniskt 6 timmar/dag med teamtandvård, utöver det har du 2 timmars administrativ tid tillsammans med ditt team .

Vi arbetar 07:00-15:00 tre dagar/vecka samt 11:00-19:00 två dagar/vecka.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete. Du får kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det personliga mötet är viktigt för oss. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.  

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Helena Björnström
Klinikchef
021-17 50 40

Ann-Sofie Andersson
Kliniksamordnare
021-17 50 48

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor