Undersköterska till Akutmottagningen i Västerås

Refnr: 20190225

Vill du arbeta som undersköterska på en arbetsplats där allt kan hända och din roll kommer att vara viktig i vårt arbetslag? Då ser vi fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som vitalparametrar, EKG, blodprovstagning (venösa och kapillära) samt katetersättning. Du är en del i teamarbetet runt patienten där omvårdnad är en av huvuduppgifterna.

Våra största kliniker och patientgrupper är medicin, kirurgi och ortopedi. På jourtid har vi även mindre kliniker som ögon, öron och gynekologi. Vår traumaenhet, en av landets största, tar emot traumafall dygnet runt. Vi har även larmteam för kirurg, medicin, ortoped, infektion och barnpatienter.

Vår värdegrund är en aktiv del i vår vardag. Vi lägger stor vikt vid att ständigt förbättra arbetsmiljön genom att personal och ledning har regelbundna genomgångar av alla de processer som finns inom akutmottagningen. Personalen är vår viktigaste resurs och våra hälsoinspiratörer samt andra kommittéer bidrar till en god gemenskap och ett bra arbetsklimat.

Följ med på vår spännande resa där vi på akutmottagningen ska möta framtiden. Just nu planeras helt nya lokaler, i nya akutsjukhuset, anpassade för nya arbetssätt. Vi har flera spännande projekt på gång till exempel akutläkarprojekt, projekt vårdplatskoordinator samt projekt observationsavdelning.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård ser vi som meriterande. Grundläggande datakunskaper krävs liksom goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. I pressade situationer behåller du lugnet och har ett realistiskt perspektiv. Du är lyhörd och arbetar bra med andra människor. Eftersom en stor del av dina arbetsuppgifter kommer att bestå av kontakt med patienter, söker vid dig som är empatisk, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Viktigt är även att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du har ett driv, engagemang och intresse för den aktuella tjänsten.

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Sonja Westberg
Enhetschef Akutmottagningen Västerås