Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensjuksköterska till Röntgenkliniken

Refnr: 20190079

Vill du arbeta med en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik? Nu behöver vi komplettera med fler röntgensjuksköterskor. Vi söker dig som är nyutexaminerad såväl som erfaren röntgensjuksköterska. På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession och vi erbjuder kontinuerlig utbildning där du får möjlighet att påverka innehållet. Vi värdesätter din medverkan till att förbättra vår verksamhet och erbjuda en god vård!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska får du en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Du kommer att arbeta både självständigt och i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Som ny erbjuds du en erfaren mentor som du alltid kan vända dig till. Klimatet är väldigt öppet hos oss på Röntgenkliniken och vi hjälps åt mellan yrkesgrupper och är måna om att stötta varandra. Till stöd har du även en god struktur i och med våra metodböcker. Vi har ett väl inarbetat introduktionsprogram för nyanställda röntgensköterskor där du tillåts att vara ny så länge som du behöver.


Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken har länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Kliniken hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet; att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi hanterar ca 120 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss á jour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser.

På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession. Vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Se en film om Röntgenkliniken här.https://www.youtube.com/watch?v=4zMvd6vsgwo&feature=youtu.be


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska i Sverige. Du har lätt för att leda, planera och prioritera ditt arbete. Du kan skilja på det personliga och på det professionella och eftersträvar ett gott bemötande till patient och kollegor. Du arbetar bra i team, har goda kunskaper i svenska och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt och är en lojal medarbetare. Erfarenhet inom radiologi är meriterande.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019. 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36

Katarina Ramos Leandersson
Arbetsledare
021-17 64 49

Anette Östling
Arbetsledare
021-17 63 77

Inga-Lena Jonsson
Vårdförbundet
021-17 30 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor