Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sjuksköterskor till infektionskliniken

Refnr: 20190122

Är du en sjuksköterska med intresse för infektionssjukvård och som vill vara med oss att göra infektionssjukvården i Västmanland till Sveriges bästa? Då ska du söka denna tjänst!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsplatsen

Infektionskliniken består idag av ca 80 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott klimat och en bra sammanhållning! Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån patientens behov.

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för den specialiserade infektionssjukvården i Västmanland. Infektionskliniken har vårdavdelning för akuta infektionssjukdomar och mottagning för planerad infektionssjukvård.

Vi söker nu sjuksköterskor som vill bli en del av vår verksamhet!


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avdelningen har du mycket kontakt och samarbete med andra kliniker och instanser. Du kommer att möta svårt sjuka/akut sjuka patienter med stort omvårdnadsbehov, där du aktivt kommer att bedöma olika omvårdnadsåtgärder och arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Under 2019 pågår ett arbete med att genomlysa arbetet på infektionsavdelningen för att tydliggöra att rätt person gör rätt saker och för att ge patienterna den absolut bästa infektionssjukvården.

Vi anpassar introduktionen efter dina förutsättningar.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom yrket. Du har kunskap eller erfarenhet kring svårt sjuka och akut sjuka patienter. Vi ser gärna att du har språkkunskaper i flera språk, såsom engelska, somaliska eller arabiska.

Vi söker dig med personlig mognad, som är trygg, stabil och har självinsikt. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig och har en pedagogisk förmåga där du kan förmedla tillgodogjord kunskap till andra på ett bra sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla berörda parter. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100% eller eget önskemål. Arbete dagtid, kväll, helg. Natt kan förekomma.
Möjlighet till enbart nattarbete finns.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 februari 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anneli Eriksson
Enhetschef
072-153 0295

Cecilia Björklund
Vårdförbundet
021-17 33 31

Maria Nygårds
Vårdförbundet
021-17 33 31

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor