Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

PTP-psykologer till Region Västmanland

Refnr: 20190272

Vill du delta i ett program som förbereder dig på bästa sätt inför yrkeslivet och göra din PTP i en region som ligger i framkant? Nu söker vi framtidens psykologer!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

  

Om programmet och din tjänstgöring 

Region Västmanlands PTP-program erbjuder dig en tjänstgöring av hög kvalitet. Som PTP psykolog hos oss ingår du i vårt populära PTP program, och gör din PTP tjänstgöring i någon av våra verksamheter. Hos oss kan du förvänta dig ett spännande PTP år av hög kvalitet.

Du kommer ha din basplacering i någon av våra verksamheter där du tillsammans med enhetschef och handledare lägger upp en årsplanering för att ditt år som PTP ska bli så bra som möjligt. I årsplaneringen kommer både regionsgemensamma och mottagningsspecifika aktiviteter att inkluderas. 

Utöver din basplacering deltar du i vårt PTP program tillsammans med regionens andra PTP psykologer. Vi har en utsedd studierektor som ansvarar för programmet  och som har kontinuerlig kontakt med våra  PTP-psykologer. I programmet kommer du att få kännedom om andra verksamheter och psykologens roll och funktion. Du deltar i seminarier, studiebesök och kollegium och har goda möjligheter till erfarenhetsutbyte inom nätverket.

De verksamheter som vi rekryterar till nu är:

  • Habiliteringscentrum, Fagersta
  • Vuxenpsykiatrisk mottagning 2, Västerås

 

Vill du veta mer om vårt PTP-program och de aktuella verksamheterna? Läs gärna mer här:  

https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/utbildning-tjanstgoring-och-praktik/praktisk-tjanstgoring-for-psykologer-ptp/  

 

 Så här sa några av förra årets PTP-psykologer i utvärderingen av programmet:

"Blandningen av föreläsningar/seminarium av erfarna psykologer samt kollegium med möjlighet att lyfta egna frågor att diskutera, samt att lära av andras frågor till kollegiet har gett värdefulla kunskaper i att utvecklas som psykolog. Mycket bra med en närvarande studierektor som har kunnat stötta samt ge svar på våra frågor, såväl vid våra träffar som utanför dessa." 

"Trevlig stämning i gruppen och högt i tak! Skulle rekommendera alla att göra PTP i Västmanland." 

 

Varför ska du göra din PTP hos oss? 

  • Vi erbjuder dig ett strukturerat program där vi förbereder dig inför yrkeslivet. 
  • Du får erfarenhetsutbyte och ta del av andra psykologers expertis och specialistområden. 
  • Handledning av erfarna psykologer
  • Det finns goda förutsättningar till fortsatt anställning och utveckling efter din PTP. 
  • Som nylegitimerad psykolog kommer du att tilldelas en mentor och erbjudas ett kompetenspaket för att du ska känna dig fortsatt trygg och bli förankrad i din yrkesroll.

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är intresserad av att starta din yrkeskarriär hos oss i Region Västmanland. För att vara aktuell för PTP tjänstgöring hos oss behöver du ha avlagt psykologexamen senast vid tillträdesdatum. Vi söker dig som har en personlig mognad, empatisk förmåga och som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Det här är en fantastisk yrkesstart för dig som är nyfiken på att vidareutvecklas i din profession och som har drivkraft för att arbeta kliniskt utifrån ett patientfokus.

 

Anställningsvillkor 

Tidsbegränsad anställning under ett år, heltid.  

Tillträdesdatum sker löpande under vår/höst terminen 2019. 

 

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2019. 

Intervjuer planeras att ske under v.19-20.  
  

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Johnny Pellas
Leg. psykolog och studierektor för PTP-programmet
021-17 34 45
johnny.pellas@regionvastmanland.se

Martin Brattmyr
Psykologförbundet
021 – 48 18 780
martin.brattmyr@regionvastmanland.se

Nicklas Lindström
Enhetschef Habiliteringscentrum Fagersta
0223-474 46

Maria Österholm
Enhetschef Vuxenpsykiatrisk mottagning 2
021-17 66 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor