
Dietkock till Sveaköket
Gillar du förändringar och drivs av viljan att hela tiden bli bättre på det du gör? Då kan du vara den vi söker för att tillsammans med oss ta Kost till nya framgångar.
Om arbetsplatsen
Kost är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Varje vecka lagar vi 16. 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i Västmanland samt till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Hela tiden med vår vision ”Flexibla måltider för patientens bästa”.
Arbetsuppgifter
Som dietkock är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Tillaga patient-, special- och restaurangmat
- Förbereda, tillaga, hantera och paketera färdiglagad mat
- Varumottagning och varukontroll
- Städa, diska och dokumentera i egenkontrollprogrammet samt övriga arbetsuppgifter som förekommer inom storkök
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock med erfarenhet från liknande arbete som arbetsgivaren tycker är likvärdig. Det är ett krav att du har minst 2 års erfarenhet av allergi- och konsistensanpassad kost.
Du ska vara van att ha många bollar i luften och kunna hantera det utan att bli stressad. För att klara arbetet måste du ha servicekänslan i blodet och samt mycket goda kunskaper i att läsa, skriva och prata svenska. Tunga lyft och arbete i kyla förekommer.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, strävar efter att få alla kunder nöjda och som trivs i en organisation som arbetar aktivt med förändringar och utveckling. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.
Anställningsvillkor
Vikariat, 100%, 37tim/vecka, varannan helg. Tillträde omgående
Placeringsort: Västerås
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 1 juni 2025.
Om regionen
Kontaktpersoner
Liknande tjänster
Tjänst | Ort | Ansök senast |
---|