Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dietist till Kirurgmottagningen

Refnr: 20190521

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningen är en bred och specialiserad verksamhet. Vi är en framåtsträvande arbetsplats bestående av kompetent personal i olika yrkesprofessioner som sätter patienten främst. Hos oss samarbetar vi i team, delar med oss av kunskap och erfarenheter och tar stöd av varandra när situationen så kräver. Du kommer att vara med i utvecklingen som sker på arbetsplatsen och har goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig:

  • möjlighet att inom en viss ram anpassa dina arbetstider
  • friskvårdsbidrag
  • regelbundna träffar med dietister inom länet samt nätverksträffar regionalt
  • möjlighet till att delta vid utbildningsdagar och kongresser

Läs mer om vad Region Västmanland kan erbjuda dig här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Dina arbetsuppgifter

Som dietist på kirurgkliniken genomför du nutritionsbehandling utifrån olika sjukdomar och tillstånd i magtarmkanalen samt inför och efter kirurgi. Du arbetar mot klinikens mottagning och slutenvårdsavdelningar. Visst arbete sker också mot andra opererande kliniker. Nära samarbete sker med dietistkollegor och sjuksköterskor på kirurgmottagningen. Du kommre även att medverka i regelbundna nutritionsgruppsmöten med representanter från de olika avdelningarna. Ytterligare enn viktig del av dina arbetsuppgifter består av utbildning till vårdpersonal inom nutrition.

Kvalifikationer

Du som söker är en legitimerad dietist. I arbetet är det viktigt att kunna vara flexibel och ha en god prioriteringsförmåga då förutsättningarna snabbt kan förändras. En god samarbetsförmåga är en självklarhet. Tidigare erfarenhet inom kirurgi är meriterande men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du är nyfiken på vår verksamhet och/eller vill träffa oss är du varmt välkommen att hospitera.

Skicka din ansökan till oss senast den 14 aug 2019.

Intervjuer kommer att genomföras under v. 35

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Linda Lothström
Enhetschef
021-17 44 32

Marie Hyttring
Bitr. Enhetschef
021-17 59 03
marie.hyttring@regionvasmanland.se

Jennie Brogårdh
Dietist
021-17 44 64
jennie.brogardh@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor