Logotyp Region Västmanland

Hitta till Västmanlands sjukhus Västerås

Hitta till sjukhuset i Västerås och se parkeringsplatser på området. Använd kartan för att se ingångar och mottagningar.

Ingångar och mottagningar

Du hittar sjukhusets ingångar och mottagningar på den interaktiva kartan:
Interaktiv karta över sjukhusområdet

Du kan även hitta information om alla mottagningar på 1177.se

Västmanlands sjukhus Västerås, 723 35 Västerås.

Bil via E18, avfart Folkparksmotet.
Busslinje 1.
Bussavgångar till och från sjukhusområdet (VL.se)

Vägarbeten på sjukhusområdet i Västerås

Det pågår vägarbeten på sjukhusområdet i Västerås som påverkar framkomligheten. Det finns alternativa vägar till alla ingångar på sjukhuset antingen utomhus eller inomhus. Ta gärna extra tid på dig inför ditt besök och följ hänvisningsskyltarna. På din kallelse där det står vilken ingång du ska till.

Se karta över stängda områden här

Pågående arbeten på sjukhusområdet

Se vilka arbeten som orsakar störningar på sjukhusområdet i Västerås just nu.

Checka in dig själv och hitta din mottagning

Checka in dig själv vid ditt besök

Du kan checka in dig själv i huvudentrén och vid ingång 5, 26, 31, 34 och 35.

Vid de flesta besöken ska du som patient checka in dig själv i terminalerna men det finns undantag. Läs vad som gäller för just ditt besök på din kallelse.

Checka in dig själv på Västmanlands sjukhus (1177.se)

Hitta din mottagning

På 1177.se kan du hitta din mottagning och läsa mer inför ditt besök:
Sjukhusets mottagningar (1177.se)

Besöksparkering

Besöksparkering (röda fält):

Karta över parkeringsplatser vid sjukhuset i Västerås.