Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Praktikplatser för läkarstudenter

Du som är läkarstudent vid Uppsala universitet har möjlighet att genom avtal erhålla en praktikplats i region Västmanland.

Läkarstudent vid Uppsala universitet

Du som studerar till läkare vid Uppsala universitet kan bli placerad inom Region Västmanland på någon av de praktikplatser vi tillhandahåller. Placeringar sker inom de flesta kliniker på sjukhusen i Västerås och Köping.

Information om praktikplats för läkarstudenter vid Uppsala universitet (regionens webb för vårdgivare och samarbetspartners)

Läkarstudent vid annat lärosäte inom EU

Om du är läkarstudent på ett annat lärosäte i eller utanför Sverige och har frågor om möjligheter till praktik inom Region Västmanland och vill ansöka om detta, kontakta oss via studierektor.lakarstudenter@regionvastmanland.se.

I mailet bör framkomma vem du är, var du läser, vilken form av praktik du önskar samt för vilken period du önskar detta.

Sista ansökningsdag för praktik under vårterminen och sommarperioden är 15 september och under höstterminen 15 mars. Om du skickar in en ansökan efter de datumen kommer den inte att handläggas. 


Kontakt

Maria Vosough

AT-chef och övergripande AT-studierektor
021-175930

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor