Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fysioterapeut till Rehabenheten Medicin, Västerås

Refnr: 20200522

Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du tillsammans i team med olika professioner arbetar för att underlätta och skapa trygghet för patienten? Vi på Rehabenheten välkomnar dig till en arbetsplats som präglas av öppenhet, samarbete och en god stämning.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss kommer du att arbeta med bland annat funktions- och aktivitetsbedömningar och patientbehandlingar. Du deltar i rehabplaneringen och utskrivningsprocessen för patienten och är med på anhörigträffar. I dina uppgifter ingår även hembesök, hjälpmedelsutprovning och förskrivning. Vi tjänstgör i öppen- och slutenvård inom Geriatrik- och Rehabiliteringsmedicinska klinikerna samt Medicinkliniken.


Om arbetsplatsen

Rehabenheten Medicin Västerås tillhör Västmanlands sjukhus. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer. Enhetens uppdrag omfattar de paramedicinska yrkesgruppernas rehabiliterande och utredande insatser vid Geriatriska kliniken, Rehabiliteringsmedicinska kliniken och Medicinkliniken Västerås. Verksamheten innefattar slutenvård och specialiserad öppenvård som främst tar emot patienter remitterade från berörda kliniker. Arbetsgruppen med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistent består av cirka 40 personer.

På enheten värdesätter vi samarbete och vi arbetar i multiprofessionella team kring patienten. Det finns en närhet till kollegorna och du får ett stort nätverk som möjliggör ett gott stöd och utbyte av kunskap och erfarenhet. Vår verksamhet tar regelbundet emot studerande inom flertalet professioner och får goda vitsord från studenterna. Som ny i yrket får du se mycket och vi har ett välfungerande mentorskap. Förutsättningarna för kompetensutveckling är goda även för dig som har tidigare erfarenhet och vi vill också möjliggöra en intern rörlighet att kunna testa olika arbetsuppgifter inom en stor och spännande verksamhet.

Vi erbjuder dig

  • en arbetsplats där vi värdesätter din kompetens och som arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt
  • mentorstöd 
  • yrkesträffar tillsammans med fysioterapeuter i verksamheten  
  • goda möjligheter till kompetensutveckling och fortbildning utifrån verksamhetens- och ditt behov
  • gratis träning på Hälsolyftets gym
  • friskvårdsbidrag

 Läs mer om regionens förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som fysioterapeut och arbete med neurologipatienter är det något vi värdesätter. Vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad.

Du har goda kunskaper i svenska i tal som skrift och vi förutsätter att du har god datorvana då datorn är ett arbetsredskap i vår vardag. Körkort B är önskvärt. 

Som person tar du ansvar i arbetet med att driva dina egna processer och du har en förmåga att skapa en bra struktur i din planering. Teamarbetet är viktigt för oss och vi ser att du är en person som värdesätter ett gott samarbete, är lyhörd och relaterar till andra på ett smidigt sätt. Du är flexibel och intitiativtagande och tydlig i din kommunikation och kan på ett pedagogiskt sätt nå fram till både patienter och medarbetare.


Anställningsvillkor

Vikariat 1 år med god chans till förlägning. Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.
 

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Kristina Holmberg
Enhetschef
021-17 54 90
Maria Sagström
Facklig representant
021-17 56 56

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Fysioterapeuter Fagersta sjukhus Fagersta 2020-09-14

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor