Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinsk sekreterare till Urologkliniken

Refnr: 20190228

 

Vi letar nu efter en till kollega till vår medicinska sekreterargrupp. Vill du utvecklas i din yrkesroll och göra skillnad tillsammans med dina arbetskollegor? Då kanske det är just dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Arbetsuppgifter

På Urologmottagningen är du som medicinsk sekreterare ovärderlig. Du är en viktig del i arbetsgruppen och samarbetar nära med läkare, uroterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor, bokningsplanerare, operationsplanerare med flera.

Dina arbetsuppgifter består till största del av journalskrivning. Som medicinsk sekreterare får du en bredd eftersom du skriver både akuta-, elektiva- och mottagningsbesöksdiktat. Utöver journalskrivning har du en administrativ del där du jobbar med bland annat post- och remisshantering. Om du tycker att det är roligt att stå i reception finns det möjlighet för dig att ta emot besökare när vår kollega som jobbar i receptionen inte är på plats. Vi jobbar efter aktivitetstavla vilket innebär att det finns en tydlig struktur för hur din arbetsdag kommer att se ut.

Eftersom vi ser dig som en expert på ditt område har du stort eget ansvar. På kliniken jobbar vi med att förkorta väntetider i cancervården och minska regionala skillnader. Som medicinsk sekreterare finns det möjlighet att vara en del i den arbetsgruppen. Du har möjlighet att till viss mån påverka dina arbetstider. Vi månar om utbildning och tycker att det är viktigt att du känner att du utvecklas i din roll. Vår målsättning är att de medicinska sekreterare som vill ska få möjlighet att gå grundkurs i sjukdomsklassificering. Du deltar på årliga planeringsdagar och varannan vecka har vi sekreterarmöten som vår enhetschef håller i.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du börjar hos oss, därför erbjuder vi individuell introduktion och handledare. Introduktionen sker över hela kliniken för att du ska få möjlighet att se helheten. Du välkomnas till en trevlig, kompetent och trygg arbetsgrupp som stöttar dig. Vi har högt i tak och inga frågor är dumma frågor.  

 

Om arbetsplatsen

Urologkliniken, med ca 60 medarbetare, är en självständig klinik under ständig utveckling. På Urologmottagningen i Västerås har vi högspecialiserad öppenvårdsurologi.

Vi erbjuder dig:

  • Ett självständigt arbete på en klinik med ett öppet arbetsklimat
  • En tajt liten arbetsgrupp med medicinska sekreterare som stöttar varandra
  • Individuellt anpassad introduktion och handledare

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och har självinsikt. Eftersom vi är en liten arbetsgrupp är det viktigt att du har lätt för att arbeta med andra människor. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Linda Skogh
Enhetschef
021-17 57 35
linda.skogh@regionvastmanland.se

Saha Novljanin
Enhetschef
021-17 42 58
saha.dimiraca.novljanin@regionvastmanland.se

Lotta Almroth
Vision
021-17 58 06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor