Resor till dagvård eller daglig verksamhet för dig som bor i Västerås eller Sala kommun

För att kunna beställa resor till eller från dagvård och daglig verksamhet behöver du ha ett giltigt färdtjänsttillstånd.

Har du inget giltigt färdtjänsttillstånd kan du ansöka om färdtjänst genom att skicka in blanketten ”ansök om färdtjänst”.

Du som är folkbokförd i Sala kommun behöver komplettera din ansökan om färdtjänst om resorna går till dagvård eller daglig verksamhet. För att göra detta, kontakta Sala kommun.

Beställ resa

För att beställa resor till dagvård eller daglig verksamhet ska du som bor i Västerås kommun skicka in blanketten nedan till Region Västmanland.

Blankett för färdtjänst till dagvård eller daglig verksamhet (öppnas i nytt fönster, pdf)

Blankett för resor till korttidsboende (öppnas i nytt fönster, pdf)

Bor du i Sala kommun ringer du till beställningscentralen på telefonnummer 020-63 64 60 för att boka dina resor.

Har du frågor, ring 020-636460 eller mejla till bc.ktf@regionvastmanland.se.