Vårdgivare och samarbetspartners Vårdgivare och samarbetspartners
För vårdgivare och samarbetspartners
Vårdgivare och samarbetspartners

• Lansering nära vård i Västmanland

Idag lanserar Region Västmanland visionen för framtidens nära vård i Västmanland. År 2027 ska en ny vårdstruktur finnas på plats där regionen och kommunerna står samlade i en enad hälso- och sjukvård med patientens individuella behov i centrum.

Utökad smittspårning för covid-19 på skolor, andra arbetsplatser och inom föreningslivet

• Inkludera mera 2020!

I år tar Inkludera mera ett brett grepp kring barn och ungas livsvillkor, hälsa och skolresultat och livesänder flera program. Första programmet sänds den 9 juni med fokus på hur barn & ungas livsvillkor påverkas av coronaepidemin.