Region Västmanland logotyp
Utveckla Västmanland
Vy över Norbergs kommun

Så fördelas 1:1 anslaget i Västmanland

I den här rapporten kan du se hur fördelningen av företagsstöd och projektmedel ser ut i länet.

Projektfinansiering och företagsstöd

Varje år får Region Västmanland 34,3 miljoner kronor av det så kallade anslag 1:1 från regeringen att fördela. Det är en av många finansieringskällor för att bidra till hållbar tillväxt i länet enligt Västmanlands regionala utvecklingsstrategi. Pengarna gör det möjligt för oss att finansiera utvecklingsprojekt i länet, medfinansiera större EU-projekt och bidra till utveckling och tillväxt i västmanländska företag. Är du nyfiken på hur pengarna fördelas? Ta del av rapporten som ligger i den utfällbara fliken.

Bild på Pernilla Conley;

Pernilla Conley