Till innehåll
Region Västmanland logotyp Region Västmanland logotyp
Utveckla Västmanland
Region Västmanland

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagsstöd

- Jag fick 250 000 för att översätta och varumärkesskydda våra programvaror

Katarina Pihl är vd för JOLIV AB som utvecklar it-stöd för alla som arbetar inom vård och omsorg.

"Vi är ett It-bolag som jobbar med digitalisering inom vård och omsorg och hjälper t ex hemtjänsten att arbeta mobilt. För hemtjänstpersonalen innebär det att de kan ha all information om var, när och hur de ska jobba i sin mobil, samtidigt som de enkelt kan göra all sin dokumentation på plats.

 

Vi sökte företagsstöd för att förbereda vår internationalisering. Det innebar att vi fick stöd för konsultkostnader och reskostnader. Vi använde stödet till att varumärkesskydda JOLIV i andra länder och översätta både programvaror och säljmaterial till andra språk. Dessutom kunde vi göra flera studieresor för att lära oss mer om marknaden och träffa presumptiva kunder på plats i Spanien.

 

För oss har det betytt att vi snabbt har lärt oss väldigt mycket om internationalisering och vi har kunnat lägga grunden för vår fortsatta utveckling utomlands."

"För oss har det betytt att vi snabbt har lärt oss väldigt mycket om internationalisering och vi har kunnat lägga grunden för vår fortsatta utveckling utomlands."

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor