Region Västmanland logotyp Region Västmanland logotyp
Utveckla Västmanland
Region Västmanland

Man som slår in portkod i en port

Stöd och information till företagare

Hitta information om hur ditt företag kan få stöd

Länkar med information inom näringsliv - från myndigheter och offentliga verksamheter

Almi
Almi tillhandahåller finansiering och affärsutveckling för dig i ett litet eller medelstort företag. Almi finns även tillgängliga för företagare som drabbas av krisen.

Almi - Information med anledning av coronaviruset(öppnas i nytt fönster)

Almi - Tre tips till dig som företagare(öppnas i nytt fönster)

Försäkringskassan
Försäkringskassan har information om regler för smittbärarpenning, reseersättning, sjukpenning och ersättning för vård av barn.(öppnas i nytt fönster)

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB)
MSB.se har planeringsstöd hur du kan tänka inför eventuellt bortfall av personal och leveranser av varor och tjänster med mera.(öppnas i nytt fönster)

Skatteverket
På skatteverket.se finns samlad informaton företag med anledning av Coronaviruset.(öppnas i nytt fönster)

Tillväxtverket
Hos tillväxtverket.se hittar du information och stöd som kan hjälpa dig hantera förändringar på grund av covid-19-utbrottet.(öppnas i nytt fönster)

Länkar med information inom näringsliv - från medlemsorganisationer nationellt

Företags- och medlemsorganisationer är centrala i den situation vi befinner oss. Här har vi samlat länkar till organisationer och andra nationella medlemsorganisationer.

Fastighetsägarna
Fastighetsagarna.se - Tips, råd och information för dig som är fastighetsägare(öppnas i nytt fönster)

Företagarna
Företagarna har information till dig som driver eget. Här finns artiklar som berör det nya coronaviruset och hur den påverkar svenska småföretagare.(öppnas i nytt fönster)