Till innehåll
Region Västmanland logotyp Region Västmanland logotyp
Utveckla Västmanland
Region Västmanland

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagsstöd

- Jag fick 98 000 för att anlita en proffsfotograf och en branschkonsult

Anita Stray driver Wilma & Morris AB som designar och tillverkar kvalitetsmössor för barn.

"Jag designar mössor för barn och tillverkar dem i Riga under mitt eget varumärke - Wilma & Morris. Jag köper också in alla material för att säkerställa kvaliteten och ursprunget. 

 

Jag är skräddare i botten och gör alla mönster själv i alla storlekar. Det som är absolut viktigast för mig, det är passformen. För barn är det jätteviktigt att mössan sitter perfekt - annars vill dom inte ha den på sig, så enkelt är det.

Jag sökte stödet för att ha råd att anlita en proffsfotograf för att få fram riktigt fina produktbilder av mina mössor, så att alla kan se vilken hög kvalitet det är på mina produkter.

 

Jag kunde också anlita en konsult i outdoor-branschen som har ett stort kontaktnät och lång erfarenhet. Vi hade fyra workshops där vi kom fram till vilka produkter, kunder och länder vi ska satsa på för Wilma & Morris i framtiden."

"Det som är absolut viktigast för mig, det är passformen. För barn är det jätteviktigt att mössan sitter perfekt - annars vill dom inte ha den på sig, så enkelt är det."

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor