Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vuxenhabiliteringsöverläkare till Habiliteringscentrum

Refnr: 20180873

Är du specialist med ett särkilt intresse för människor med funktionsnedsättning? I och med att vår nuvarande vuxenhabiliteringsläkare går i pension så öppnas nu möjligheten att ta en unik roll i Region Västmanland. Här får du möjlighet att jobba i en övergripande nivå med stor frihetsgrad och där det du arbetar med har en stor betydelse för vuxna med funktionsnedsättning inom länet. Låter det som något för dig? Gör en intresseanmälan och så kontaktar vi dig för mer information.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Tycker du att det låter intressant? Gör en intresseanmälan via e-post till annica.winroth@regionvastmanland.se så kontaktar vi dig och berättar mer!

Arbetsuppgifter

Detta är en konsultativ roll där du finns som stöd i frågor som rör vuxenhabilitering till våra team inom Habiliteringscentrum och även till primärvården och specialistvården. Det ingår inte några direkta patientmöten. Du kommer att samverka internt och externt inom Region Västmanland. En stor del av tjänsten handlar om att bygga relationer med klinikerna och att bevaka målgruppens intresse inom vården.

Tjänstens omfattning är cirka 40 % och befattningsinnehavaren får ett stort utrymme att påverka och planera både tid och innehåll i arbetet. Du kommer att ingå i Habiliteringscentrums stab som består av åtta medarbetare med olika kompetens. För att möjliggöra bästa möjliga överlämning och introduktion så kommer du under en tid att få möjlighet att arbeta parallellt med nuvarande vuxenhabiliteringsöverläkare.


Om arbetsplatsen

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet inom Region Västmanland som ger stöd, råd och behandling till personer med funktionsnedsättningar inom områdena intellektuell funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd, rörelsehinder, synnedsättning och förvärvad hjärnskada. Här samarbetar olika professioner för att ge bästa möjliga stöd, råd och behandling. Inom Habiliteringscentrum finns 150 medarbetare, fördelade mellan våra enheter i Västerås, Köping och Fagersta.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin, rehabmedicin, geriatrik eller annan specialitet som vi bedömer relevant.

Du som söker har ett intresse för funktionshinderområdet och att göra skillnad på ett övergripande plan. Du trivs i en roll där du nätverkar och är en skicklig relationsbyggare.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 40 %. Tjänstens utformning kan vi diskutera. 

Välkommen med din ansökan senast 17 januari 2019

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Tycker du att det låter intressant? Gör en intresseanmälan via e-post till annica.winroth@regionvastmanland.se så kontaktar vi dig och berättar mer! CV och personligt brev kan du komplettera med senare.

 

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor