Vill du vaccinera mot Covid-19?

Refnr: 20210326

Har du ännu inte sökt och vill ställa upp med att vaccinera mot Covid19?

Ta chansen nu, du behövs. Med din kunskap och vilja kan vi klara målet att få alla vaccinerade, välkommen med din ansökan!

Vi närmar oss sommaren och ser succesivt att leveranserna av vaccin ökar, vilket vi är jätteglada för. Vi planerar att vaccinera hela sommaren, allt efter tillgång på vaccin och till det behöver vi din hjälp.

Vaccineringen sker främst dagtid, måndag till fredag på länets vaccinationsmottagningar.

1177 Vårdguiden uppdateras det fortgående i vilken fas vi är i och hur arbetet med vaccineringen fortlöper.

Vi söker nu dig som har vana att vaccinera och är:

• Distriktssköterska
  • Barnsjuksköterska
  • Sjuksköterska

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi arbetar i det systemet.

Om Arbetsplatserna

Intraprenadens vårdcentraler finns i Köping, Kolsva, Hallstahammar, Skinnskatteberg, Norberg, Sala och Västerås och så även vaccinationsnoderna förutom Kolsva som samarbetar i Köping. Du meddelar i din ansökan vart du är intresserad av att jobba.

Vi erbjuder dig

• Ett meningsfullt arbete att vaccinera länets befolkning,
  • Arbetsplatser som präglas av gemenskap och framåtanda.
  • Genomgång och introduktion i arbetet.

Antällningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning eller timanställning. Sysselsättningsgrad kan variera.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 31 maj 2021!

Har du tidigare sökt att stötta i vaccineringen behöver du inte ansöka igen. Har dina förutsättningar ändrats efter tidigare ansökan är du välkommen att kontakta bemanning.vaccineringcovid19@regionvastmanland.se om det. Exempel om du uppgett att du endast kan jobba helg men att du ser under vissa sommarveckor att du även kan under veckodagarna.

Liknande tjänster

Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Sjuksköterska, vikariat till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral Hallstahammar 2021-05-07