Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vill du som sjuksköterska arbeta med planerad ortopedi?

Refnr: 20190352

Vill du vara del av ett team med stor arbetsglädje och arbeta på en enhet som ligger framkant inom ortopedisk vård? Sök till oss på Ortopedklinikens elektiva enhet!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv där patienten har stor delaktighet i sin egen vård. Många av våra patienter är nöjda med vårt bemötande och vi får ofta positiv feedback från våra patientuppföljningar. Som sjuksköterska kommer du att följa patienten genom hela kedjan, från första besöket inför operation fram till suturtagning. Du håller t.ex. i preoperativa informationsgrupper, patientnära vård samt postoperativa telefonuppföljningar.

Du är en del i ett multidisciplinärt team med undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och operationsplanerare. Hos oss bidrar alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser till en högspecialiserad ortopedisk vård. Här får du variation och kompetensutveckling genom att alternera mellan både elektiv enhet och ortopedklinikens akuta avdelning.

Om arbetsplatsen

Vi är en stor klinik som värnar om samarbete och kompetensutbyte mellan avdelningarna. Du välkomnas till en arbetsplats med positiv anda där vi månar om varandra och våra patienter. Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Inom den elektiva delen arbetar vi för att vår arbetsplats och den vård vi ger ska vara ett föredöme inom framtidens offentliga vård. Vi är stolta över den uppmärksamhet vi fått i olika medier för vårt framgångsrika patientomhändertagande och digitala verksamhetsutveckling. Som medarbetare hos oss är du betydelsefull och vi ser fram emot att få just dig som kollega till oss.

Vill du läsa mer om vårt framgångsrika arbete eller är nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Kicka på länken https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2017/05/05/personligt-bemotande-ger-snabbare-hemgang/  eller ta gärna en kontakt med oss om du är intresserad av att auskultera.

Vi erbjuder dig:

  • Ett varierat arbete med stort fokus på patientbemötande.
  • Vidareutbildning inom ortopedi och klinikegen kirurgi.
  • Möjlighet till fördjupning och rotation inom andra delar av vår stora klinik.
  • Jobb endast en helg av tre.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får en introduktion anpassad efter dina behov och erfarenhet.

Vi tänker oss att du är en glad och positiv person med förmåga att ta initiativ och hitta lösningar. Det här är ett jobb för dig som trivs som bäst när du får samarbeta i team i ett arbete med stort fokus på patientbemötande. Har du också förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt i situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid med nattrotation. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder även en av Sveriges bästa förmåner för sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar blandat natt- och dag får 4 timmars arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

Läs mer om regionens förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019.  Intervjuer kommer att genomföras under v. 24 och v.25 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=lN-zw_wyFCg

Kontaktpersoner

Liana Weice

Enhetschef

021-48 18 699

 

Carina Fallhagen

Vårdförbundet

021-175365

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Liana Weice
Enhetschef
021-48 18 699

Carina Fallhagen
Vårdförbundet
021-175365

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor