Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarierande undersköterska till ortopedkliniken, 100%

Refnr: 20190233

Vi söker dig som är undersköterska och vill jobba heltid i en utmanande och utvecklande verksamhet där du får rotera mellan ortopedisk vårdavdelning akut och ortopedklinikens egna operationsverksamhet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

På vår akuta avdelning arbetar vi intensivt med all form av akut ortopedi. Här kommer du möta patienter över arton år med bland annat frakturer och andra traumatiska skador, ryggsjukdomar och övriga diagnoser relaterade till rörelseapparaten. Du kommer ha en central roll i det dagliga basala omvårdnadsarbetet. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt undersköterskearbete så som observation och kontroll av patienternas vitalparametrar, blodprovstagning, urinkatetersättning och hantering av olika medicinteknisk utrustning. Hos oss ges du möjlighet att följa patienten från ankomst till det postoperativa skedet med efterföljande rehabilitering inför hemgång.

Den klinikegna operationsverksamheten är ett samarbete mellan olika enheter av ortopedkliniken. Du kommer vara del av ett team med sjuksköterskor och läkare. Här är fokus ett högt flöde med hög kvalitet för att erbjuda patienterna en bra vård och god service. För närvarande handlar det om planerade polikliniska ingrepp som kan utföras med lokalbedövning så som ryggblockader och mindre hand- och fotopetrationer.

Som undersköterska kommer du ta emot patienter och stödja de i förberedelsen inför operationen samt dokumentera i operationens datasystem. Du kommer assistera operationssjuksköterskan med för- och efterberedning av operationssalen. Under operationen kommer du vara nära patienten och kontrollera vitalparameter. Efter ingreppet observerar du patienten tills personen kan lämna operationsavdelningen.

Fördelningen mellan verksamheterna kan variera men är för närvarande fördelat på hälften av arbetstiden på avdelning och hälften i operationsverksamhet.

Hos oss arbetar vi helger med frekvens på 2 helger av 5. Helgarbete är förlagt på den akuta ortopediska vårdavdelningen. 

Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västerås är en utvecklings- och utbildningsfokuserad verksamhet som utmärks av hög kompetens och lång erfarenhet. Här finns en vana av att handleda studenter och elever i olika yrkesgrupper och utarbetad introduktion för nya medarbetare. Ortopedisk avdelning akut består av 38 vårdplatser där vi är organiserade i fyra team med nio till tio vårdplatser per team och en sektionsledare i varje team. Även om arbetsplatsen är stor så bidrar teamuppdelningen till tydlig gemenskap och kontinuitet i bemanning.

Arbetsplatsen genomsyras av samarbete i team där undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare samarbetar för att skapa optimala förutsättningar för vården

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska och har minst 3 års erfarenhet av undersköterskeyrket inom slutenvård, god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ortopedisk slutenvård och operationsverksamhet.  Har du dessutom ytterligare språkkunskaper samt kunskaper i att hantera journalsystemet Cosmic är det en fördel.

 
Du är en person som tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt arbetar bra med andra människor samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I bemötande med andra människor agerar du uppmärksamt, lugnt och tillmötesgående. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

 

Anställningsvillkor

Vikariat 6-12 månader, heltid.

Välkommen med din ansökan senast 21 april 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Enhetschef
021-17 36 37

Ulrike Väisänen
Sektionsledare
021-173356

Anne Berglund
Kontaktperson för Kommunal
021-17 55 15

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor