Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarierande underläkare till BUP Västmanland

Refnr: 20180895

Vi söker nu dig som är intresserad av ett underläkarvikariat i väntan på din AT.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta som underläkare inom öppenvård. Du kommer få träffa patienter med behandlare och i vissa fall enskilt och fatta beslut i patientärenden som bedöms lämpliga för underläkare att handlägga. Du kommer få god handledning under din anställning och få gå dubbelt med erfaren kollega. Avdelningsplacering kan bli aktuellt enstaka dagar och primärjourer kan bli aktuella.


Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad bedömning, utredning och behandling. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Kliniken har fyra öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta samt akutmottagning och vårdavdelning med fem vårdplatser.

Vi är i dagsläget fullbemannade vad gäller överläkare samt fem ST-läkare. Vi är oberoende av hyrläkare efter årsskiftet. Vi har en god teamkänsla i läkargruppen. 

Utöver vanligt mottagningsarbete med familjesamtal och individuella samtal finns också DBT-team, ätstörningsenhet och olika gruppverksamheter ex. strategiutbildning och anhöriggrupper. Vi har ett nära samarbete med vuxenpsykiatri, habilitering och primärvård som ingår i samma förvaltning som BUP. I länet finns en första linjen vård för psykisk ohälsa hos barn och unga, Barn- och ungdomshälsan, som är kopplad till primärvården. Samverkan sker också med andra inrättningar utanför vår egen verksamhet såsom skola, socialtjänst och barnklinik. Vi bedriver även forskningsprojekt i samarbete med Centrum för klinisk forskning.


Kvalifikationer

Du har tagit läkarexamen alternativt gått klart termin 10 på läkarprogrammet och har goda baskunskaper från utbildningen.

Du har goda kunskaper i svenska, tal som skrift. Övriga språkkunskaper är en tillgång.

Som person planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. Du tar initiativ och visar på engagemang i ditt arbete. Du eftersträvar och värdesätter bra samarbete och har ett gott bemötande mot såväl kollegor som patienter.


Anställningsvillkor

Heltidtidsvikariat i 6 månader och tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2019

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Charlotte Suvero
Läkarchef
021-17 39 61

Kristin Carlström Dahllöf
Facklig representant
kristin.dahllof@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor