Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarierande sjukhusfysiker till Radiofysikenheten

Refnr: 20190815

Vi söker en vikarierande sjukhusfysiker inom strålbehandlingsverksamheten i Västerås under ordinarie sjukhusfysikers föräldraledighet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med onkologer, onkologisjuksköterskor, medicintekniska ingenjörer och sjukhusfysiker för att erbjuda våra patienter säker och högkvalitativ strålbehandling.

Som sjukhusfysiker inom strålbehandlingsverksamheten är du en viktig länk i kvalitetssäkring av våra behandlingsmetoder och behandlingsutrustning liksom i optimeringen av varje patients strålbehandling.

 

Om arbetsplatsen

Onkologikliniken i Västerås erbjuder en sammanhängande kedja för utredning och behandling av cancersjukdomar. Utöver Radiofysikenheten består kliniken av en modern strålbehandlingsavdelning, en vårdavdelning och en dagvårdsavdelning som utför cytostatikabehandlingar.

Radiofysikenheten är en mycket viktig samarbetspartner i den kliniska vardagen. Enheten bidrar med kvalitetssäkring, service, metodutveckling och fysikalisk expertis inom strålbehandling och nuklearmedicin, men samordnar också strålsäkerheten på ett övergripande plan inom Region Västmanland. På enheten jobbar fem sjukhusfysiker, två medicintekniska ingenjörer och en kanslist.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker eller som får din legitimation inom kort. Det är meriterande om du har erfarenhet av kliniskt arbete inom extern strålbehandling.

Du har god samarbetsförmåga och ser positivt på att arbeta nära både patienter och andra yrkeskategorier inom den kliniska strålbehandlingsverksamheten. Det är viktigt för oss att du har en vilja att bidra till ett positivt och hälsofrämjande arbetsklimat. Vi värderar också högt att du känner ett stort engagemang för att bidra med just din kompetens för att tillse att våra patienter får en säker och effektiv behandling i en välkomnande miljö.

I kontakten med patienter och strålbehandlings-teamet är det viktigt att du kan göra dig väl förstådd i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är också en nödvändighet i vissa delar av arbetet.

 

Anställningsvillkor

Vikariat, heltid. Tillträde enligt överenskommelse och avslut tidigast 2020-12-31.

 

Välkommen med din ansökan senast 13 december 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Henrik Båvenäs
Enhetschef Radiofysik
021-17 40 44
henrik.gotti.bavenas@regionvastmanland.se
Irma Ceric Andelius
Naturvetarna
021-17 43 36
Irma.ceric.andelius@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor