Logotyp Region Västmanland

Vikarierande Klinikchef till Folktandvården Västmanland AB, Skultuna

Refnr: 20220498

Vi söker Dig som gillar att arbeta kliniskt samtidigt som Du brinner för att skapa god munhälsa och tandvård av hög kvalité genom att coacha Dina blivande medarbetare på kliniken.

Vi erbjuder en inspirerande tjänst med ansvar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning. Vi söker dig som förstår vikten av affärsmässighet, god arbetsmiljö och lyhördhet för kundernas behov.

Som Vikarierande klinikchef driver du kliniken enligt Folktandvårdens mål och gemensamma värdegrund tillsammans med våra medarbetare.

Hos oss hittar du just nu ett härligt gäng med en tandläkare, en tandhygienist och fyra sköterskor. Vi arbetar tillsammans på 4 behandlingsrum i trivsamma lokaler. Vi arbetar i nära samarbete för att ge våra patienter den bästa vården med kvalitet, service och arbetsglädje. Skultuna är beläget strax utanför Västerås med mycket bra bussförbindelser. Välkommen till ett glatt gäng där vi värnar om goda relationer både i arbetsgruppen och till våra patienter.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utvecklas.

Du är tandläkare och har legitimation/utbildning inom tandvård som är giltig inom EU. Vi söker dig som har några års erfarenhet av tandvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet avseende samarbete, arbetsledning, planerings- och organisationsförmåga.

Vikariat 12 mån som klinikchef och tillsvidare heltid i grundanställningen.

Välkommen med din ansökan senast 27 maj 2022

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/L6FpaTf1HR0

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Hanna Gelebo
Klinikchef