Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarier till vårdnära service

Refnr: 20190085

Vill du ha ett extrajobb och arbeta när det passar dig? Kunna anmäla din tillgänglighet till arbete via mobilen och få jobb-förfrågningar via sms! Då har vi extrajobbet till dig!

Vi söker flertalet vikarier till servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården såväl till Västerås, Köping, Sala och Fagersta!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som vikarie för vårdnära service kommer du att arbeta med servicerelaterade arbetsuppgifter inom vården. Dina arbetsuppgifter består av att rengöra och hålla ordning i patient- och personalutrymmen, måltidshantering, beställning av måltider, förådshantering etc. Syftet med din roll är att avlasta vårdpersonalen så de får mer tid för patienterna.

Självklart ger vi dig en utbildning inom de arbetsuppgifter du kommer att utföra (3-9 dagar).

 

Om arbetsplatsen

Vårdnära service ligger organisatoriskt placerad under verksamheten Samlad service som är en ny verksamhet i förvaltningen Verksamhets-och Ledningsstöd. Verksamheten arbetar med service till hälso- och sjukvården och ansvarar för avdelningskök, städning, vårdnära service, samt för restauranger och cafeterior inom regionen. Du kan välja att ha din placering på någon av orterna Västerås, Sala, Fagersta eller Köping.

 

Kvalifikationer

Fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav. Meriterande är utbildningsinriktning inom hotell och resturang, turismnäring, vård och omsorg. Erfarenhet av arbete inom servicebranschen mot kund samt av arbete med service i vårdmiljö är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket och god datavana. Då arbetet studtals kan vara fysiskt krävande så ser vi att du som söker har god fysik.


Som person är du social och utåtriktad. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i en roll som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och goda relationer med dina kollegor är viktigt för dig.

 

Anställningsvillkor

Timanställning med start enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dag kväll, helg (när det passar dig)

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Josefine Hedlund
Enhetschef VNS
josefine.m.hedlund@regionvastmanland.se

Susana López
Enhetschef VNS
021-17 55 80

Sarah Hornwall
Enhetschef VNS
021-17 31 48

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor