Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker två Meriteringstandläkare inom Bettfysiologi och Parodontologi

Refnr: 20190323

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som meriteringstandläkare hos oss kommer du att arbeta inom bettfysiologi eller parodontologi. Våra patienter remitteras från sjukvård samt allmäntandvård.

Verksamheten inom bettfysiologi omfattar smärtpatienter där vi tar emot både barn och vuxna patienter samt OSAS-patienter.

Verksamheten inom pradontologi innefattar behandling av parodontit och periimplantit, dentoalveolär kirurgi, implantatkirurgi samt mucogingival kirurgi.

Vårt arbete är evidensbaserat och samverkan över specialistgränserna är tradition på kliniken. Du kommer få god handledning såväl kliniskt som teoretiskt.

Vi använder programmen Cosmic och tandvårdsprogrammet T4 i vårt arbete.

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården är en del av Västmanlands Sjukhus. Verksamheten inrymmer Tandreglering, Käkkirurgi inklusive Oral medicin och en central steril. Vidare Bettfysiologi, Endodonti, Parodontologi, Pedodonti och Oral protetik.

Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning samt klinisk forskning.

Vi erbjuder stora möjligheter att arbeta med erfarna specialistteam och kompetensutveckling i en spännande och omväxlande sjukhusmiljö!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med minst två års erfarenhet av allmäntandvård med både barn och vuxna som patienter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från forskning och utveckling.

Du kommunicerar på ett tydlig sätt och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. 

Vi söker dig som har förmågan att lyssna, inge förtroende och visa respekt men också är professionell i din roll och visar på ett gott omdöme. 

 

Anställningsvillkor

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad anställning 11 månader, med möjlighet till förlängning. Möjlighet finns till fortsättning genom planerad start av ST- utbildning efter meritering.

Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast 2 juni 2019! 

Urvalsarbete kommer att ske efter sista ansökningsdagen och intervjuer är planerade att genomföras under v. 24, 2019.

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Kanske är det dig vi söker :https://www.youtube.com/watch?v=QWW_qwC6ix4

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar.

Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

 

 

Kontaktpersoner

Inga-Marie Törnblom

Enhetschef Oral Rehabilitering

021-17 59 99

 

Tord Björkman

Tjänstetandläkarna

073-219 50 71

tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Kontaktpersoner

Inga-Marie Törnblom
Enhetschef Oral Rehabilitering
021-17 59 99

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
073-219 50 71

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor