Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamhetsutvecklare till Vårdval primärvård

Refnr: 20200800

Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens primärvård? Har du en medicinsk bakgrund och ett stort intresse för att analysera medicinska indikatorer och statistik samt ta fram underlag till stöd för att utveckla verksamheterna? Kanske är det just dig vi söker för detta utmanande uppdrag.

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Vårdval Primärvård som är en verksamhet som ansvarar för att beställa primärvård genom Primärvårdsprogrammet. I verksamhetens ansvar ingår utveckling, uppföljning och förvaltning av programmet. Inriktningen på arbetet styrs av uppdraget från regionfullmäktige och regionstyrelse i Västmanland men också genom särskilda statliga direktiv och satsningar. I din roll som verksamhetsutvecklare kan arbetsuppgifterna variera över tid utifrån de behov och villkor som finns. En huvuduppgift kommer att innebära uppföljning av vårdcentralernas uppdrag, genom framtagande av indikatorer och underlag, analysarbete och dialog med verksamheterna. I rollen ingår mycket samverkan och många kontaktytor, på olika nivåer, både internt inom regionen, men också över regiongränser och på nationell nivå.

Hos oss kommer du in mitt i en spännande förändringsprocess och du blir en nyckelperson när det gäller att stödja verksamheterna i det patientnära arbetet. Du blir därmed delaktig i utvecklingen av framtidens primärvård och i omställningen till Nära vård.


Om arbetsplatsen

Vi är en enhet för utveckling och uppföljning av primärvård inom Region Västmanland. Enheten ska stödja och följa upp hälso- och sjukvårdens processer och utveckling. I vårt uppdrag ingår att stimulera till och följa upp
utvecklingen mot en god och jämlik hälsa, att säkra god tillgänglighet till vård men också att arbeta för en ökad patientsäkerhet och kostnadseffektiv vård.

Vårdval primärvård ingår i Hälso-och sjukvårdsförvaltningen, område Nära vård


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har relevant akademisk examen inom hälso-och sjukvårdsområdet och att du har en god insikt och erfarenhet om hälso- och sjukvårdens villkor. Har du erfarenhet av primärvård är det meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av verksamhets- och kvalitetsutveckling samt en god kunskap om regionens organisation. Du behöver ha ett stort intresse och god färdighet för att analysera statistik och att ta fram rapporter och underlag. Arbetet förutsätter också en god generell IT-vana och goda kunskaper i Excel. Eftersom rollen innebär många kontaktytor behöver du ha en förmåga att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

För att passa i uppdraget krävs en god strategisk och analytisk förmåga och att kunna samordna processer. Rollen är självgående och du behöver kunna planera, organisera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vardagen kan innebära snabba förändringar vilket kräver flexibilitet och förmåga till anpassning. Den här rollen är för dig som trivs i utåtriktade sammanhang med mycket kontaktytor, på olika nivåer. Du behöver också trivas med att hålla muntliga presentationer i små och stora grupper.

Stämmer denna beskriving in på dig? 

Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, tillsättningen enligt överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 24 januari 2021

Arbetsprover och/eller arbetspsykologiska tester kan komma att användas som en del av rekryteringsförfarandet. 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Maria Martinsson
Vårdvalschef Primärvård
079-061 10 45
maria.martinsson@regionvastmanland.se
Anna Lindberg
Samordnare Vårdval Primärvård
021176878

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor