Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamhetsutvecklare till Medicinkliniken

Refnr: 20180286

Har du ett brinnande intresse för kvalitets- och utvecklinsarbete? Nu behöver vi komplettera vår ledningsgrupp och klinik med en verksamhetsutvecklare som kan stötta våra enhetschefer i förändringsarbetet. Du kommer att finna ett arbete som erbjuder utveckling och variation och där du verkligen gör nytta för verksamheten. Kanske är det dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetsutvecklaren arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och fungerar som ett internt metodstöd i utredningar, utvecklingsarbete, analysarbete och i verksamhetsplaneringsprocessen.

Arbetsinnehållet är varierat och skiftar från att bedriva förändringsarbete, införa nya arbetssätt och metoder till att hålla utbildning och driva ompetensutvecklingsfrågor för vår personal. Du arbetar med patientsäkerhet, avvikelsehantering, ledningssystemet och är den som håller ihop klinikövergripande frågor.

I arbetet ingår att kartlägga nuläget, att identifiera behov av utvecklingsarbete, att ge förslag till åtgärder samt vid behov att genomföra förändrings- och utvecklingsarbete.

Förutom att kvalitetssäkra och utveckla klinikens arbetssätt och metoder kommer du att vara aktiv i arbetet med interna fortbildningsinsatser. Rollen innebär mycket varierande arbetsuppgifter med ett nära samarbete med klinikens enhetschefer.


Om arbetsplatsen

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att du ska få en stor variation att jobba med och tillräckligt liten för att du ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken. 

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på 4 vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som avd 1 allmänmedicin Fagersta, kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Arbetsterapeuter, kuratorer och sjukgymnaster är samlade i Rehabenheten.Du kommer att vara en del i staben och ingå i ledningsgruppen, som består av nio enhetschefer.


Kvalifikationer

Du som söker har en högskoleexamen som vi bedömer relevant. Meriterande är examen på magisternivå. Vi ser gärna att du har praktisk och teroretisk kompetens gällande kvalitets- och utvecklingsfrågor. Har du utbildning i patientsäkerhet ser vi detta som ett plus. Du har ett starkt intresse för utvecklingsarbete och är skicklig på att använda olika IT-verktyg i ditt arbete. Det är också önskvärt att du har goda kunskaper inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde.

För att kunna hålla ihop klinikens utvecklingsarbete behöver du vara strukturerad som person och bra på att planera och prioritera bland en bredd av olika arbetsuppgifter. Du har en förmåga att fokusera på rätt saker och är motiverad att hålla i utvecklingsarbetet tills resultatet är uppnått. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl på ett smiddigt och lyhört sätt.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100 %.

Välkommen med din ansökan senast 6 maj 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Kristina Holmberg
Bitr. verksamhetschef
0221- 26259

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor