Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

VERKSAMHETSCHEF till Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås

Refnr: 20200388

Vi söker en ny chef till intraprenaden! Vill du vara med och skapa något betydelsefullt? Vill du arbeta i ett större sammanhang och i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, att tänka nytt och tänka längre? Då är du välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ska du leda och utveckla verksamheten med fokus på kvalitet, tillgänglighet och service. Tjänsten innebär ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö samt utvecklingsarbete. I din roll ingår att uppmuntra, stötta och skapa förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas och arbeta mot verksamhetens mål. Du ansvarar för att resurser används på bästa sätt samt att du arbetar aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete och verkar för en hälsofrämjande och attraktiv arbetsplats. Du ingår i Intraprenadens ledningsgrupp och där förväntas du ha ett helhetsperspektiv på samtliga vårdcentralers verksamheter förutom att företräda din egen verksamhet.


Om arbetsplatsen

Viksäng-Irsta är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Viksäng-Irsta vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i ett av Västerås ytterområden med filialmottagning i Irsta. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkering och bra bussförbindelser. Vi ansvarar för drygt 14 000 listade patienter och har en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Vårdcentralen omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog och dietist. Vi arbetar för trygghet, god vård och hälsa tillsammans med patienten.

Vi erbjuder dig

  • att vara chef för medarbetare med stort engagemang och kompetens,
  • att som chef ha inflytande och delaktighet i primärvårdens utvecklingsarbeten,
  • hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer, kollegor och Intraprenadens administration,
  • möjlighet till kompetensutveckling,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer Här


Kvalifikationer

 Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård, kvalificerad sjukvårdsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av primärvård och vårdvalssystemets förutsättningar samt att du har chefserfarenhet inkluderande personal-, ekonomi-, verksamhets- och arbetsmiljöansvar. Det är meriterande om du har någon form av ledarskapsutbildning, administrativ utbildning eller andra utbildningar som arbetsgivaren bedömer som relevanta för tjänsten.

Vi söker dig som skapar engagemang och delaktighet, som tar initiativ, är drivande och har mod att agera utifrån din egen övertygelse. Som ledare är du trygg och närvarande. Du har förmågan att inspirera och entusiasmera dina medarbetare och därigenom ta till vara på deras kunskap, erfarenhet och initiativkraft. Du är uthållig och förblir motiverad även i motgångar. Det är vidare önskvärt att du är strukturerad, strategisk och kvalitetsmedveten. Du är framtidsinriktad med intresse för och förmåga till att driva utveckling och förändring. Du har förmåga att skapa goda relationer och ett gott samarbete. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.


Anställningsvillkor

 Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: Här

 

Kontaktpersoner

Annsofi Jansson
Direktör
021-176277
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44
Therese Andersson
Kommunal
021-175018
Patrik Andersson
Fysioterapeuterna
021-17 41 60
Kristin Vetterskog
Vårdförbundet
021-17 41 72
Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Verksamhetschef till Kärlkirurgiska kliniken Västerås 2020-07-06

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor