Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamhetschef till Kärlkirurgiska kliniken

Refnr: 20200279

Vi söker en verksamhetschef som vill leda och utveckla kärlkirurgin i regionen.  Hos oss arbetar vi med utgångspunkt från patienten och dess behov. Verksamheten präglas av flexibilitet, delegering och medarbetarskap i fokus. Vi bedriver klinisk forskning, har ett stort kunskapsintresse och är mån om vidareutbildning inom specialiteten samt en kontinuerlig utveckling av verksamheten. Låter det intressant?


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamheten utifrån de mål, vårdprocesser och ekonomiska ramar som ges. Inom dessa ramar har du som chef frihet och ansvar att arbeta för att utveckla en för patienterna effektiv, kvalitativ och attraktiv verksamhet med en hållbar och stimulerande arbetsmiljö för medarbetarna. Du har det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, resultat och personal.


Inom Region Västmanland vill vi se ett ledarskap som är synligt, närvarande och coachande och som innebär att stödja och tillvarata medarbetarens kunskap och kompetens, möjliggöra medarbetarnas ansvarstagande, lärande och delaktighet.

 

Om arbetsplatsen

Hos oss på kärlkirurgen, som sedan 2004 är en egen klinik, välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Kärlkirurgiska kliniken är länsövergripande och vi bedriver vår kirurgiska vård och mottagningsverksamheten i Västerås. Slutenvården i Västerås inkluderar en vårdavdelning där flera olika kliniker tillsammans delar på 18 vårdplatser, varav nio vårdplatser är för kärlkirurgiska patienter. Vi har under åren haft olika samarbetspartners och delar idag dessa vårdplatser med Öron-Näs-Halskliniken, Ögonkliniken, Käkkirurgen och Kirurgkliniken.  


Verksamheten bedrivs med utgångspunkt från patienten och dess behov. Vi har mottagning i direkt anslutning till avdelningen och har rotationstjänster som ett helhetskoncept där samma personal roterar och utför alla uppgifter. På kliniken bedrivs all typ av kärlkirurgi, både endovaskulär, öppen kirurgisk samt medicinsk behandling. Duplex undersökning är en hörnsten på kliniken med över 18 000 undersökningar per år och med omedelbar närhet till övriga kliniker. Vi eftersträvar så kallad ”one-stop clinic” liknade mottagning och med stort fokus på prevention och medicinsk behandling som komplement till traditionell kirurgisk behandling av kärlkirurgiska sjukdomar. Mottagningen tar årligen emot mellan 9 500 och 11 000 patienter. Vi genomför mindre ingrepp i vår egen operationssal på avdelningen. Här har vi de senaste 15 åren opererat över 2 500 patienter med befintlig personalstat. Vi har stort både venöst och arteriellt intresse samt är ansvarigt för Sårcentrum. 

 

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad läkare med kärlkirurgisk specialitet som har erfarenhet inom kärlkirurgi och gärna utlandserfarenhet. Du har ledarskapserfarenhet och goda referenser vad gäller det resultat du åstadkommit i tidigare uppdrag. Ledarekspasutbildning samt kunskap inom ekonomi och om systematiskt arbetsmiljöarbete är en merit. Du känner till och håller dig uppdaterad med nationella och internationella guidelines som påverkar verksamheten. Ditt kunskapsintresse och patientfokus är stort. Som ledare lägger du stor vikt vid kunskapsstyrning och utbildning samt eftersträvar och ställer krav på kontinuerlig vidareutbildning inom specialiteten. Du delar vår syn på kärlkirurgi som en systemsjukdom och inte enbart som ett kirurgiskt problem.


Vi ser att du har kraft och mod att genomföra beslut och driva förbättringsarbete. Du är, och vill vara, en synlig och närvarande ledare. Med din öppenhet, tydlighet och förmåga till dialog driver du verksamheten framåt. Du är mål- och resultatorienterad och har ett coachande förhållningssätt där du delegerar och ger våra medarbetare frihet under ansvar. Du kan verka inom givna ramar och bidra med nytänkande. Du fattar beslut utifrån ett helhetsperspektiv och strategiskt tänkande. Arbetet innebär många sociala kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer krav på god social kompetens och förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vi söker dig som vill främja det tvärprofessionella samarbetet och att stärka samarbeten i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidareanställning i grundprofessionen med tidsbegränsat chefsförordnande. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2020. 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Liselott Sjöqvist
Bitr. hälso- och sjukvårdsdirektör
021-17 50 88
liselott.sjoqvist@regionvastmanland.se
Moa Englén Berglöf
Rekryteringskonsult
021-17 62 07
Joanna Bergh
Läkarföreningen
021-17 51 40
Tina Javidi
Vårdförbundet
021-17 36 20
Carolina Windahl
Kommunal
021-17 40 07 alt. 010-442 81 82
Nicklas Lindström
Ledarna
021-17 45 52
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
VERKSAMHETSCHEF till Viksäng-Irsta vårdcentral, Västerås Västerås 2020-07-01

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor