Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Verksamhetschef till Hemdal vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190595

Vår nuvarande chef inleder året 2020 med att gå i pension och vi söker en ny chef som vill leda en verksamhet med fantastiska medarbetare som gör skillnad i människors vardag. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetschef ska du leda och utveckla verksamheten med fokus på kvalitet, tillgänglighet och service. Tjänsten innebär ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö samt utvecklingsarbete. I din roll ingår att uppmuntra, stötta och skapa förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas och arbeta mot verksamhetens mål. Du ansvarar för att resurser används på bästa sätt samt att du arbetar aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete och verkar för en hälsofrämjande och attraktiv arbetsplats. Du ingår i primärvårdens ledningsgrupp och där förväntas du ha ett helhetsperspektiv på primärvårdsverksamheten förutom att företräda din egen verksamhet.

 

Om arbetsplatsen

Resultatområdet Primärvård finns idag inom förvaltningen PPHV – Primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Från årsskiftet kommer primärvården vara en del av den samlade hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns ca 40 medarbetare och vi ansvarar för drygt 11 600 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

Vi erbjuder dig

  • att vara chef för medarbetare med stort engagemang och kompetens,
  • att som chef ha inflytande och delaktighet i primärvårdens utvecklingsarbeten,
  • hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer, kollegor och Primärvårdens administration,
  • möjlighet till kompetensutveckling och fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård, kvalificerad sjukvårdsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av primärvård och vårdvalssystemets förutsättningar samt att du har chefserfarenhet inkluderande personal-, ekonomi-, verksamhets- och arbetsmiljöansvar. Det är meriterande om du har någon form av ledarskapsutbildning, administrativ utbildning eller andra utbildningar som arbetsgivaren bedömer som relevanta för tjänsten.

Vi söker dig som skapar engagemang och delaktighet, som tar initiativ, är drivande och har mod att agera utifrån din egen övertygelse. Som ledare är du trygg och närvarande. Du har förmågan att inspirera och entusiasmera dina medarbetare och därigenom ta till vara på deras kunskap, erfarenhet och initiativkraft. Du är uthållig och förblir motiverad även i motgångar. Det är vidare önskvärt att du är strukturerad, strategisk och kvalitetsmedveten. Du är framtidsinriktad med intresse för och förmåga till att driva utveckling och förändring. Du har förmåga att skapa goda relationer och ett gott samarbete. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 september 2019!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Maria Romlin
Tf Resultatområdeschef
072-535 62 20

Maria Nordvall Vistrand
Facklig kontakt Fysioterapeuterna
021-17 30 90

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Swen Frank
Kommunal
0224-580 36

Annika Östman
Sveriges Arbetsterapeuter
021-17 41 49

Hanna Amberntsson
Läkarföreningen
021-17 51 40

Sofie Tullgren Diffner
Vårdförbundet
021-174295

Johanna Karlsson
Psykologförbundet
021-175576

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor