Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vaktmästare till Transport Sala

Refnr: 20200732

Är du en person med genuin servicekänsla som vill ha ett varierande arbete där du får vara fysiskt aktiv och hjälpa andra människor? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

Arbetsuppgifter

Utkörning av ren/smutsig tvätt, leverera paket/post och gods till avdelningar, miljötjänst, transport av apotekslådor, sterilt och osterilt gods till och från verksamheter, utleverans .

Hämta upp och samla in miljöfraktioner ute på verksamheterna. Rengöring av kärl.

Leverera gods ut till byggnader utanför sjukhusområdet, vara behjälplig vid arbetsorder från verksamheter

I tjänsten ingår också att arbeta med den löpande logistiken, beställning från kund, leverans samt fakturering. Även hantering av arbetskläder förekommer.

Vara behjälplig vid arbetsorder från verksamheter och arbete med mindre flyttar.

Arbete i bårhuset förekommer som innefattar visningar till nära anhöriga, urtagning av pacemaker, utlämningar till begravningsbyråer, mm.

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.

Om arbetsplatsen

Regionservice är en verksamhet som består av Drift, Logistik, Servicecenter, Samlad service och Transport. Transport har som huvuduppgift att ge service med transporter av exempelvis mat, tvätt och post.

Kvalifikationer

Du ska ha en slutförd gymnasieutbildning samt B-körkort. Du ska även ha god datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Truckkort är meriterande.

Som person är du strukturerad, initiativrik och självgående. Självklart har du en genuin servicekänsla, du är lyhörd och lyssnar samt utstrålar en positiv energi. Du är inte rädd för att ta dig an uppgifter som ligger utanför ditt arbetsområde om så behövs. Du har en förmåga att kunna läsa av människor. Vidare sätts stort värde på social kompetens och medmänsklighet. För att passa till tjänsten bör du trivas med att arbeta i ett högt tempo samt vara flexibel. Du måste kunna hantera avlidna människor och ej känna ett obehag inför detta. God fysik är ett krav eftersom arbetet kan innehålla tunga lyft.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 december 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Mikael Svanström
Enhetschef drift
021-17 64 85
Jeanette Ahlin
Enhetschef vårdnära service
021-17 30 53
Sven Frank
Kommunal
0224-580 36

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor