Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utvecklingsstrateg för Regional utveckling - fokus äldreområdet

Refnr: 20190508

Centrum för Regional utveckling söker nu utvecklingsstrateg till enheten för Social välfärd och skola. Vi söker dig som vill kunna påverka och jobba utifrån ett brett perspektiv med fokus på utveckling inom äldreområdet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsstrateg hos oss ansvarar du för regional kunskapsutveckling inom äldreområdet. Ditt strategiska arbete kommer att utgöra ett stöd för regionens kommuner och regionen i att uppnå de gemensamma regionala målen. För att trivas med dina arbetsuppgifter och nå resultat krävs att du stimuleras av att leda samverkan med kommuner, organisationer och civilsamhället. Du utmanas av att ha varierande arbetsuppgifter som kan bestå i uppgifter från att omvärldsbevaka, samordna utvecklingsarbete, leda strategiska nätverk, skapa och vårda interna och externa kontakter till att bereda ärenden till förtroendevalda och genomföra utredningar. Allt det som bidrar till att leda ditt strategiska arbete framåt och ”utåt” i regionen. I ditt arbete kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka framtida regionala förutsättningar för äldres välfärd, vård och omsorg.

 

Om arbetsplatsen

Du välkomnas till en arbetsplats med medarbetare som har stort engagemang för regional utveckling inom ett flertal områden såsom hälso- och sjukvård, socialtjänst, äldrevård och utbildning. Vi arbetar i team utifrån specialområden. På vår arbetsplats jobbar vi självständigt, med stöd av varandra för att uppnå de uppsatta målen och med ett professionellt fokus. Vi sitter i anrika lokaler i Regionhuset i Västerås med bl.a. tillgång till lokalt gym, Regionhälsan, bilpool etc. Läs gärna mer om våra förmåner här:https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

För att klara rollen som utvecklingsstrateg hos oss krävs att du har akademisk utbildning, gärna inom statsvetenskap, folkhälsovetenskap, hälso- och sjukvård alt. beteendevetenskap med social inriktning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift och erfarenhet av arbete i samverkan. Det är av vikt att du har ett stort intresse och engagemang för samhällsutveckling gällande äldrefrågor.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på kommunal och /eller regional nivå och är van att leda och driva utvecklings- och utredningsarbete i komplexa organisationer. Har du tidigare arbetat inom en politiskt styrd verksamhet ser vi det som ett plus.

I uppdraget förutsätts att du är en person som tar ansvar, tycker om att självständigt driva processer samt är nyfiken på ny kunskap och hur den kan tillämpas inom ditt område. I samarbete med andra är du lyhörd, lyssnar och kommer med förslag på lösningar. För dig är det inga problem att anpassa dig efter nya omständigheter. Du har en uthållighet som utmärks av att du strävar mot mål, tar dig förbi uppkomna hinder och driver dina frågor till du nått resultat. Vi ser det som en fördel om du är pedagogiskt lagd och utrycker dig på ett sätt som mottagaren förstår. Vidare är det av betydelse att du tycker om att samarbeta på olika nivåer och med olika personer.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Välkommen med din ansökan senast 27 aug. 2019.

Intervjuer kommer att genomföras under v. 37 och v. 38

Kontaktperson:

Maria Linder

Regional utvecklingsdirektör

021-17 65 73

maria.linder@regionvastmanland.se

Kerstin Peanberg

Jusek

08-6652957

Ingrid Edman

Vårdförbundet

021-10 41 30

Ove Carlsson

SSR

019 - 21 40 79

 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor