Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbildningssamordnare till Lärcentrum, tidsbegränsad anställning

Refnr: 20190332

Vill du arbeta med kompetensutveckling och bidra till att kvalitetssäkrad kunskap sprids och används? Med anledning av en föräldraledighet behöver vi nu en utbildningssamordnare till vårt team. Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

På Lärcentrum välkomnas du till en unik verksamhet som bidrar till regionens kompetensutveckling. Som utbildningssamordnare kommer du att samverka med uppdragsgivare främst inom regionen. I rollen som utbildningssamordnare arbetar du under eget ansvar i olika team. Du förväntas vara påläst inom de områden som du kommer att vara delaktig i inom uppdraget. Vi arbetar med ständiga förbättringar av våra utbildningar och kurser. Som utbildningssamordnare ansvarar du för att bidra till och fastställa kvalitén på de utbildningar och kurser som planeras utifrån Lärcentrums uppdrag. Vi är en verksamhet i framkant som lägger tonvikt vid nytänkande och utveckling vilket innebär att alltid se till möjligheten att lyfta kvalitets- och lärandemål, flexibelt lärande med öppenhet för olika pedagogiska upplägg samt digitalisering. För oss är det av stor vikt att säkerställa rätt kompetens i syfte att uppnå verksamheternas lärandemål. Vi erbjuder olika former av seminarier, utbildningsprogram, återkommande utbildningar som planeras terminsvis, handledarutbildningar och fördjupningsutbildningar. Vi anpassar även utbildningar efter målgrupp och behov, exempelvis språkutbildningar.

 

Om arbetsplatsen

Lärcentrum är regionens interna kompetensutvecklingsenhet och har i uppdrag att genomföra utbildningsinsatser för kompetensutveckling utifrån verksamheternas behov och förutsättningar. Det ska utgå från chefers och medarbetares uppdrag och daglig verksamhet med syfte att främja regionens utveckling som värde-, kunskaps- och processtyrd organisation. Lärcentrum ska bidra till att kvalitetssäkrad kunskap sprids och används. Inom Lärcentrum finns Kliniskt Träningscentrum (KTC) där enskilda medarbetare och team kan utveckla och fördjupa sina kunskaper och kliniska färdigheter i en lärandemiljö utan patienten.

Vi står nu inför en organisationsförändring som väntas bli klar under hösten 2019.

Vi erbjuder dig:

  • En bra arbetsmiljö med trevliga kollegor
  • En inspirerande arbetsplats där du medverkar i ett kreativt team
  • Anställningsförmåner, läs mer om Region Västmanlands personalförmåner här


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du har erfarenhet av och förståelse för arbetet inom hälso- och sjukvården. Meriterande är erfarenhet av att driva utvecklingsarbete och att ha arbetat som vårdlärare eller som instruktör inom exempelvis hjärt- och lungräddning. Du har goda datorkunskaper och är van att använda datorn som arbetsredskap. Du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi söker en person som har vilja och engagemang att arbeta utifrån regionens pedagogiska plattform. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt samt att kunna driva parallella processer.
Som utbildningssamordnare är det viktigt att anpassa formerna för det pedagogiska lärandet.

Som person är du trygg, stabil och professionell i ditt agerande. Du samarbetar bra med människor och har ett förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö och goda möten. Du är flexibel, nytänkande och ser möjligheter i förändringar.  I ditt arbete är du noggrann, kvalitetsmedveten och har förmågan att se ditt uppdrag ur ett helhetsperspektiv.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning september 2019 till februari 2020 med möjlighet till förlängning, heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019 

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Elena Ejnarsson
Tf enhetschef
021-17 58 34
elena.ejnarsson@regionvastmanland.se

Per Ljunggren
Rekryteringskonsult
021-17 44 25
per.ljunggren@regionvastmanland.se

Ingrid Edman
Vårdförbundet
021-10 41 30

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor