Undersköterskor till Västmanlands sjukhus Västerås, Intensivvårdsavdelningen

Refnr: 20190499

Intensivvårdsavdelningen ligger inom Operationskliniken i Västmanland. Vår Intensivvårdsavdelning är av allmän karaktär och har 9 vårdplatser.

Arbetsbeskrivning

Medverka vid alla förekommande arbetsuppgifter vid/under vård och behandling och undersökning av Intensivvårdpatient

• Tillsammans med övriga undersköterskor och intensivvårdssjuksköterskor samt IVA läkare och fysioterapeut vårda och behandla IVA patienter. Som undersköterska är du nära patienten och medverkar att driva vården framåt
  • Medverka vid iordningställande av medicinteknisk apparatur och utrustning vid vård, behandling eller undersökning
  • Tillämpa säkerhets- och skyddsföreskrifter samt se till att fel och brister åtgärdas
  • Assistera vid olika undersökningar, provtagningar och behandlingar
  • Delta i ronder, anhörigsamtal samt vårdkonferenser
  • Medverka vid omhändertagande av anhöriga
  • Ta stort ansvar för den gemensamma arbetsmiljön på avdelning och tycka om att jobba i team. Ha en vilja att vara med att utveckla vården på IVA
  • Handledning av studenter
  • Möjlighet att på sikt ingå i ansvarsområdesgrupp

Undersköterskeutbildning. Du ska ha bred kompetens i undersköterskans sedvanliga arbetsuppgifter. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av undersköterskearbete, gärna från akutsjukvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande.

Du har lätt för att arbeta med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Då den dagliga verksamheten är i ständig förändring är det viktigt att du snabbt kan ändra om ditt förhållningssätt och anpassa dig till nya omständigheter. I stressade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad och kan fokusera på rätt saker. Du har alltid patientens bästa i fokus. Du tar egna initiativ och kan samtidigt ta direktiv. Du har intresse för teknik då arbetet sker i en tekniktät miljö. Datorvana är önskvärt.

Tillsvidareanställningar. Två rotationstjänster där rotation mot natt ingår och en ren nattjänst. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras men vi erbjuder heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Ingrid Ceder
Enhetschef