Undersköterskor till Västerås, sommaren 2021

Refnr: 20210018

Till sommaren 2021 söker vi undersköterskor inom Region Västmanland. Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier i sommar!

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Inom Region Västmanland erbjuds alla heltidsarbete och det finns goda möjligheter till en fortsatt vårdkarriär hos oss. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion. I din ansökan får du möjlighet att ange vilken enhet/klinik som du är mest intresserad av.

Om du blir en av våra semestervikarier i sommar, blir du en viktig och betydelsefull resurs!

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet eller termin tre-fem på läkarprogrammet. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom sjukvård/akutvård samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt och är tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat under sommarperioden 2021. Heltid eller deltid. Schema dag, natt eller rotation.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt:
HR-direkt 021-174211 (knappval 3)
Facklig företrädare: Kommunal

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2021

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Bifoga gärna diplom/intyg/betyg från din utbildning i din ansökan.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Läs mer om oss på regionvastmanland.se

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Liknande tjänster