Logotyp Region Västmanland

Undersköterskor till vårdavdelning 1, Fagersta sjukhus

Refnr: 20210798

Vill du vara del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av vår nya kollega!

Som undersköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.

Fagersta sjukhus finns organisatoriskt under Köpings sjukhus. Medicinkliniken i Fagersta består av medicinmottagning, rehabilitering och vårdavdelning 1. Vårdavdelningen har 16 vårdplatser och arbetar med medicinskt stabila patienter som kommer för eftervård, rehabilitering eller i väntan på kommunala insatser. De kommer från akuten och ortopeden i Västerås samt akuten och avdelningarna i Köping. Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor, rehabteam, överläkare och avdelningsläkare. Avdelningen har även AH verksamhet som innebär att sjuksköterskorna åker hem till palliativa patienter som vill vårdas i hemmet. Det finns även en plats reserverad för dessa patienter på avdelningen vid behov.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet inom slutenvård. Som person är du trygg och stabil och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar bra med andra människor och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation på ett ödmjukt och respektfullt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan behålla ditt lugn i pressade och oförutsedda situationer.

Vi erbjuder dig

• en arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap
  • ett gediget introduktionsprogram så du ska bli trygg i din roll
  • kompetensutveckling via regionens lärcentrum
  • möjlighet att hospitera.

Vikariat till 30 september 2022. Heltid, dag/kväll/helg (arbete varannan helg).

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 24 oktober 2021

Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Ulrike Väisänen