Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till Röntgenkliniken

Refnr: 20181049

Är du en lagspelare som brinner för utmaningar och tycker om att möta nya människor varje dag? Då kanske det här är det rätta jobbet för dig! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du i första hand för att patienten får ett bra omhändertagande före, under och efter röntgenundersökningen samt är röntgensköterskan/läkaren behjälplig vid undersökningen. I din roll ingår också att se till så att utrustningen som används vid undersökningen är i sin ordning. Enklare dokumentation och receptionsarbete ingår även i arbetsuppgifterna.

 

Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgen undersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 160 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionell arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov.

Vi hanterar ca 120000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer, vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss a jour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. På röntgenkliniken jobbar vi ständigt med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet inom vård och omsorg, gärna sjukhusvård. Då verksamheten är helt digitaliserad ser vi datavana som en förutsättning.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är det viktigt att du är tydlig, pedagogisk och kan kommunicera med patienten på ett bra sätt. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer.                                                                                                                                                    

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

1 st tillsvidaretjänst, heltid.
3 st vikariat, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36

Carolina Jernberg
Arbetsledare
021-17 45 38
carolina.jernberg@regionvastmanland.se

Kristin Metzger
Kommunal
kristin.metzger@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor