Undersköterskor till Röntgenkliniken i Köping

Refnr: 20210692

Är du en lagspelare som brinner för utmaningar och tycker om att möta nya människor varje dag? Vi söker nu två vikarierande undersköterskor till oss på Röntgenkliniken i Köping. Vill du bli en del av vårt team?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Som undersköterska ansvarar du i första hand för att patienten får ett bra omhändertagande före, under och efter röntgenundersökningen samt är röntgensköterskan/läkaren behjälplig vid undersökningen. I din roll ingår också att se till så att utrustningen som används vid undersökningen är i sin ordning. Enklare dokumentation och receptionsarbete ingår även i arbetsuppgifterna.

Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgen undersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, ultraljud, intervention och MR.

På kliniken arbetar 160 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov.

Vi hanterar ca 120 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer, vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss a jour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. På röntgenkliniken jobbar vi ständigt med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

I Köping kommer du bli del av ett team på ca 20 medarbetare. Vi är det lilla sjukhuset med trevlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Hos oss finns skelett/lung/genomlysningslab, ultraljud, datortomografi och MR.

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet inom vård och omsorg, gärna sjukhusvård, samt meriterande med erfarenhet av arbete i röntgenverksamhet. Erfarenhet av PVK-sättning är meriterande. Då verksamheten är helt digitaliserad ser vi datavana som en förutsättning. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav för tjänsten.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt. Vidare är det viktigt att du är tydlig, pedagogisk och kan kommunicera med patienten på ett bra sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

2 st vikariat, 11 månader, heltid.

Arbetstiden är dag och kväll, måndag – fredag med anslutande beredskap.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 22 september 2021.

Intervjuer planeras att genomföras under v.39 och 40.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Maria Nilsson