Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till Resursenheten

Refnr: 20200839

Vill du ha ett spännande, omväxlande och variationsrikt arbete? Där du får möjligheten att se olika verksamheter och bredda din kompetens som undersköterska? Är du en tillmötesgående person som trivs i ett arbete där du får hjälpa andra? Då är det kanske dig vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Undersköterskepoolen fungerar som en resursförstärkning och vi erbjuder kvalificerade undersköterskor till de arbetsplatser där tillfälliga personalbehov uppstår. Det innebär arbete på olika avdelningar med stor flexibilitet. 


Om arbetsplatsen

Resursenheten är regionens interna bemanningsenhet med uppdrag att tillhandahålla bemanningsservice av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till regionens verksamheter vid korttidsfrånvaro.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot akutsjukvård. Du bör ha erfarenhet inom yrket och gärna från arbete i sjukhusmiljö. Erfarenhet och kunskap i journaldatasystemet Cosmic är meriterande. Datavana är ett krav samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel och tycker det är roligt att ha varierande arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta på olika avdelningar på sjukhuset får du arbetsledning där du är men din chef finns på Resursenheten, därav ser vi att det är viktigt att du är trygg i din roll och som person samt att du är driven, självgående och tar ett stort medarbetaransvar.

Du som söker denna tjänst är självklart intresserad av patientkontakt, du är empatisk och har en tydlig vilja och förmåga att hjälpa andra. Du har en förmåga att bibehålla ditt lugn och fokusera även i stressade situationer och har en god samarbetsförmåga. Vidare är det viktigt att visa lojalitet och uttrycka en positiv attityd mot arbetet och verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Vi söker medarbetare till tillsvidareanställning, vikariat samt timanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Arbetstid: Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 januari 2021!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Josefin Hammer Eriksson
Enhetschef
021-17 52 52
Susana López
Enhetschef
021-17 55 80
Lisa Dunbäck
Enhetschef
021-17 61 19
lisa.dunback@regionvastmanland.se
Carolina Windahl
Kommunal
021-174007

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor