Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till Resursenheten Västerås

Refnr: 20190444

Brinner du för omvårdnad och trivs i ett variationsrikt och omväxlande arbete? Vill du få en möjlighet att se olika verksamheter och bredda din kompetens som undersköterska? Då är det kanske dig vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Undersköterskepoolen fungerar som en resursförstärkning och vi erbjuder kvalificerade undersköterskor till de arbetsplatser där tillfälliga personalbehov uppstår. Det innebär arbete på olika avdelningar med stor flexibilitet.


Om arbetsplatsen

Resursenheten är regionens interna bemanningsföretag med uppdrag att tillhandahålla bemanningsservice av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till regionens verksamheter vid korttidsfrånvaro. Resursenheten ska även avlasta verksamheterna vid interna patienttransporter inom Västerås sjukhus.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot akutsjukvård. Du bör ha erfarenhet inom yrket. Erfarenhet och kunskap i journaldatasystemet Cosmic är meriterande. Goda datakunskaper är ett krav samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. (Motsvarande SFI nivå 3)

Det är viktigt att du är flexibel och tycker att det är roligt att ha varierande arbetsuppgifter. Du är en trygg och stabil person som kan arbeta självgående och initiativtagande under eget ansvar. Du har en förmåga att bibehålla ditt lugn och fokusera även i stressituationer. Du har en personlig mognad som gör att du har självinsikt, är trygg och stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du tycker om att jobba med andra människor och har en god samarbetsförmåga.

Självklart söker du denna tjänst för att du brinner för att ha patientkontakt, du är empatisk och har en tydlig vilja och förmåga att hjälpa andra och kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över. Det är viktigt att visa lojalitet och uttrycka en positiv attityd mot arbetet och verksamheten.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid samt timanställning

Antal tillsvidaretjänster: 6 st.

Arbetstid: Dagar och kvällar både vardag och helg

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 25 augusti

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Ulrica Sundström
Enhetschef
021-48 18 183

Elisabeth Collin
Enhetschef
021-17 61 19

Rebecca Disman
Kommunal
021-17 30 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor